boon-sportoldal

2010.09.01. 07:54

Bővült a DVTK kerete

<p>Új és régi labdarúgókkal bővült a DVTK játékoskerete.</p>

A Leisztinger Tamás érdekeltségébe tartozó cég diósgyőri szerepvállalásának nyilvánosság elé való lépésével egy napon, a DFC Kft. leendő tulajdonosának a Borsodsport Invest Kft.-nek a képviselőjeként – amíg a DFC Kft. ügyvezetője, Nagy Béla  Miskolcról a fővárosba utazott – Budapestrőla borsodi megyeszékhelyre érkezett az a személy, akit hetek óta a DFC Kft. leendő ügyvezetőjeként emlegetnek, és aki a DVTKmúlt vasárnapi, újpesti bajnokija előtt a diósgyőri öltözőben már bemutatkozott a labdarúgóknak. A 32 éves sportmenedzseri végzettségű, egykori aktív labdarúgó, Dudás Hunor kedden a játékosokkal találkozott, elsőként azokkal, akik ezidáig szerződés nélkül gyakoroltak Diósgyőrben.

Müller nem, Abdouramann igen

Közülük – az Észak-Magyarország értesülése szerint – megállapodásra jutott Faggyas Milánnal, George Menuogonggal, valamint Mohamedou Abdouramannal. Utóbbi játékos kölcsönbe vették ez év végig Bőcsről– mindezt Tóth László, a bőcsiek szakmai igazgatója is megerősítette –, és mivel a kameruni papírjai rendben vannak, őt akár már a hétvégi bajnokin is szerepeltetheti Benczés Miklós szakvezető. Müller Zsoltot azonban nem, mivel Abdouramannal azonos a posztja, és az afrikai futballistával, illetve klubjával megállapodott a Diósgyőr, ezért az eddig a DVTK-val készülő középpályás Bőcsönfolytatja pályafutását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!