boon-sportoldal

2010.09.09. 15:25

Beugrálásokért százezer

<p>A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának keddi ülésén nem csak a "Tornyi-ügy" miatt volt érintett a Diósgyőri VTK NB II-es labdarúgócsapata, hanem a hét végi Vecsés – DVTK bajnoki összecsapáson történtek miatt is.</p>

Az fb "rendezési hiányosságok miatt a Vecsést, a vendégszurkolók rendzavarásai miatt a Diósgyőrt – mint visszaesőt – 100- 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte" – állt a testület által kiadott közleményében.

Mint Retteghy Istvántól, az fb elnökétől megtudtuk, a grémium azért szankcionálta ilyen formában a piros-fehér klubot, mert drukkerei közül többen, több alkalommal beugráltak a pályára a meccs folyamán, s ez szerepel a játékvezető jelentésében. A határozat nem jogerős, mivel a DVTK egyrészt kérhet tárgyalást, másrészt a kézhezvételtől számított tizenöt napon belül fellebbezhet a döntés ellen. Amennyiben ez nem történik meg, akkor ezután három napon belül be kell fizetnie a kiszabott büntetést.

ÉM-MI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!