boon-sportoldal

2010.08.30. 10:57

Partvonal: Vízió

<p><em>Ha még élne, az egyik Diósgyőr szurkoló, már biztosan "elvitte" volna Putnokra a halottlátó asszonyhoz a DVTK-t...</em><strong>Berecz Csaba jegyzete.</strong></p>

Ha még élne, az egyik Diósgyőr szurkoló, már biztosan ,,elvitte” volna Putnokra a halottlátó asszonyhoz a DVTK-t, hogy az kapcsolatot létesítsen vele, hátha egy picit többet meg lehet tudni róla. Fájdalom, a messze földön híres asszony több mint 20 éve halott, így az alábbi vízió sem tőle származik.

A DVTK-t tulajdonló cég ügyvezetője úgy utazott el kedden délben néhány napra, hogy aláírta az adás-vétellel kapcsolatos összes papírt, mint eladó, így már csak a leendő vevőnek kellett szignóznia. Miután a dokumentumok ez utóbbiakhoz kerültek, pénteken aláírták a papírokat. Azok után, hogy eldőlt, a kedden este előkerült közel 10 millió forintos számlát ki és milyen módon rendezi (Tornyi Barnabás-, és az MLSZ pénzbüntetés kifizetése). Mivel azonban azt még nem lehet biztosra venni, hogy ez utóbbi ügyben száz százalék, hogy el lehet kerülni a pontlevonást, nem lehet sportszakmai célt sem megfogalmazni az új tulajdonos, az Aragó részéről. -6 vagy -9 ponttal aligha lehet kitűzni a feljutást 2011-re, így ez esetben egy hosszabb építkező munka kezdődhetne, vagyis reális célként csak 2012-ben érhető el az élvonalbeli tagság. Ha nincs pontlevonás, akkor akár már 2011-ben is, de ehhez tervszerű és gyors munka kell. Ezek irányításához pedig felkészült emberek. Még az is lehet, hogy a leendő ügyvezető igazgatónak (akit nevezzünk most a példa kedvéért Hunornak) a futballban járatos személyre is szüksége van (aki a példa kedvéért legyen mondjuk László), főleg az igazolások a csapatépítés miatt. Még az is lehet, hogy nem véletlen, hogy éppen az a két labdarúgó lett a DVTKjátékosa az itt edzett hatok közül, akik azonos személyhez kötődnek. Persze jöhetnének még újabb játékosok hétfőn, vagy kedden, de szerdán már nehezebben, mert augusztus 31-én éjfélkor lezárul az átigazolási időszak. És lehet, hogy pont ezen a napon derül ki, hogy van-e pontlevonás vagy nincs. Utóbbi esetben már a héten új szakvezető is érkezhet. Például olyan, aki rutinos szakember és nem mozog idegenül Diósgyőrben (Aczél, Gálhidi, Pajkos, stb.), vagy olyan, aki a sportszakmai vezetéssel megbízandó személy alkalmasnak talál (ifj . Albert, Szentes, Vlak, stb.).

Persze mindez csak vízió.

- Berecz Csaba -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!