boon-sportoldal

2010.08.17. 14:49

Harapni fognak az erősödő Macik

<p>Miskolc - Az elmúlt pontvadászathoz képest rendkívül megerősödött a Miskolci Jegesmedvék Jégkorong SE ob I-es csapata; a Macik vasárnap edzőmeccsen mutatkoznak be szurkolóiknak.</p>

Hogy ez mennyire igaz, elég csak bekukkantani a Jegesmedvék edzéseire, vagy éppen augusztus 22-én (kezdés: 18 óra) ellátogatni a Miskolci Jégcsarnokba, ahol az Eperjes ellen meccsel az MJJSE vadonatúj csapata.
A klub hivatalos honlapja szerint a már Miskolcon tartózkodó két kanadai légióshoz (Josh Bonar és Andrew Derton) csatlakozik majd a pénteken érkező Matt Waddell is, míg Casey Bartzen vasárnapi érkezése miatt várhatóan még nem fog pályára lépni.
Az is kiderült, hogy az MJJSE szerződést kötött Rafaj Atillával: a fiatal csatár a 2010/11-es szezonban az MJJSE együttesét fogja erősíteni. Hír még, hogy fekete-sárgák vezetése már dolgozik a szezonra érvényes belépő és bérlet árakon. Az erről szóló információk várhatóan a jövő héten kerülnek majd napvilágra.

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!