boon-sportoldal

2010.07.14. 07:38

Hell: igen, vagy nem?

<p>Nagy Béla, a DVTK ügyvezetője korábban szót ejtett arról, hogy van egy másik érdeklődő is a DVTK iránt, aki Leisztinger Tamással, de nélküle is szívesen beszállna.</p>

A klubvezető hétfőn nem nevezte meg a személyt, személyeket, de információink szerint Nagy Béla hétfőn azt mondta a labdarúgóknak, valamint a jelenlegi szakmai stáb (Benczés Miklós, Veréb György) tagjainak, hogy a Hell energiaitalokat gyártó cég ez a befektetőjelölt, s amely éves szinten több tízmillió forinttal támogatná a piros-fehér együttest. A Hellről szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt írtuk azt, hogy a társaságot érdekli a diósgyőri futball, és ekkor tárgyaltak is a tulajdonosok – Barabás Zsolt és Barabás Ernő – a város vezetésével. Barabás Zsoltot akkor sikerült elérnünk telefonon, ám nem kívánt kérdéseinkre válaszolni. Ezúttal nem tudtunk kompetens személyhez eljutni, viszont egy, a Hell-hez közel álló informátorunk szerint egyáltalán nem biztos a magyar energiaital gyártó cég – amely Szikszón építi üzemét – diósgyőri szerepvállalása.

ÉM-MI


Korábbi cikkeink:

Tárgyalás a DVTK-ért a Hellel
Az energiaialokat gyártó cég lehet a diósgyőri foci megmentője?

Beszélgettek egy jót
A talákozó során többek között Káli Sándor polgármester és Orosz Lajos tárgyalt a Hell energiaitalokat forgalmazó cég tulajdonosaival, s amelyen a diósgyőri futball volt a téma.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!