boon-sportoldal

2010.07.08. 13:39

A vevőjelölt most sem mutatta magát

<p>Nagy áttörést nem hozott a DVTK labdarúgócsapatát működtető DFC Kft. száz százalékos tulajdonosának, a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Nonprofit Kft.-nek a csütörtöki taggyűlése...</p>

...amelyet korábban azért hívtak össze, hogy ezen az összejövetelen rábólinthassanak a klub iránt érdeklődő, az önkormányzat képviselő-testületéhez a vételi szándékát eljuttató csoport ajánlatára.

A DSM Nonporfit Kft. taggyűlésén az egyik tag, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. képviselője nem volt jelen, ahogy a DFC Kft.-ben tulajdonrész szerzéssel kacérkodó vevőjelölt sem.

– A háromból két tulajdonos volt jelen, a Cash & Limes Vagyonkezelő és Felszámoló Zrt., valamint Miskolc Megyei Jogú Város képviselője – mondta Nagy Béla a DSM Nonprofit Kft. ügyvezetője. – Határozat csupán arról született, hogy felhatalmazást kaptam az általam vezetett cég tulajdonosi képviselőitől arra, hogy a vevőtől beérkező ajánlattal kapcsolatban előszerződést köthessek. Ehhez a szerződés tartalmi elemeit pontosítani kell, ennek rövid időn belül ismertté kellene válnia ahhoz, hogy ez a folyamat elindulhasson. Várom, hogy az ehhez szükséges információk eljussanak hozzám, mert ezután tudok lépni. Tudomásom szerint Miskolc polgármestere, Káli Sándor a mai napon is tárgyal a vevőjelölttel, illetve képviselőjével, és ezt követően juthatnak el hozzám, illetve társaságunk jogi képviselőjéhez a szerződéskötés elkészítéséhez szükséges információk. Mint a DFC Kft. ügyvezetője, arra kértem polgármester urat, hogy a mai tárgyaláson próbálja meg kideríteni, hogy milyen szakmai elképzelései vannak a vevőjelöltnek, kit szeretne szakvezetőnek, mert ez esetben függetlenül attól, hogy létrejön-e, és ha igen, akkor mikor a végleges szerződéskötés, megkereshetem és szerződést köthetek a kiszemelt szakvezetővel, hogy a szakmai téren ne maradjunk le a versenytársainktól.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!