boon-sportoldal

2010.06.27. 19:52

Az én vébém: Péter Barnabás

<p>A Diósgyőri Gimnázium igazgatója lelkesen követi a Dél-Afrikai Köztársaságban zajló eseményeket.</p>

„A dél-amerikai csapatok eddig nagyon jó benyomást tettek rám – mondta Péter Barnabás – Labdabiztosak, látványos és eredményes focit játszanak. Tetszett az Egyesült Államok, Szlovákia és Ausztrália elszántsága is. Sajnos a sorsolás eléggé szerencsétlenül alakult, így már a nyolcaddöntőben összekerült Anglia és Németország. Ezzel is el árultam, hogy az európaiak közül e két válogatottnak szurkoltam és szurkolok, aztán még a spanyolok sikeréért szorítok.”

Társaságban

A sport- és futballszerető középiskolai igazgató elmondta, hogy a meccsek közül élőben nem látott annyit, amennyit szeretett volna, a délutáni találkozók ugyanis a szóbeli érettségi vizsga idejére estek, így a munkája, a hivatali kötelessége elszólította a televízió mellől. „A legjobban társaságban szeretem az összecsapásokat nézni – folytatta Péter Barnabás. – A vitatott jeleneteket, vagy a gólokat aztán vérmérsékletünk szerint kommentáljuk. Itt jegyzem meg, hogy igyekszem kihasználni a mai kor technikai lehetőségeit, szeretem a nagyméretű és az éles képet.”

A tanár úr végül a jövőbe tekintett: „A legjobb négy közé az argentinokat, a spanyolokat, a brazilokat és az uruguayakat várom, az aranyat pedig úgy gondolom, hogy Diego Maradona csapata, vagyis Argentina szerzi meg. Szimpatikusak nekem: tagjaik közül különösen a labdazsonglőr Lionel Messit tartom sokra. Mellesleg megszakad a szívem azért, mert a spnyolok és a portugálok közül valamelyik már a nyolcaddöntőben kiesik, lévén egymás ellen küzdenek.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!