boon-sportoldal

2010.05.21. 10:34

Vízmentesítik a salakmotor pályát (is)

<p>Miskolc - Vasárnap délután fél 5-től a listavezető Grudziadz lesz a Speedway Miskolc vendége a salakmotoros lengyel I. ligában. A népkertiek csütörtökön kora este is a pályán dolgoztak.</p>

Halasztani szerették volna a vasárnapi összecsapást a miskolci klub vezetői, azonban ebbe a Grudizadz nem ment bele. A miskolciak így pályájukat igyekeznek gőzerővel vízmentesíteni és versenykészre építeni, amibe több szurkoló is besegített csütörtökön.

"A pálya hibátlan lesz, oldottunk már meg ennél sokkal nehezebb feladatot is. Azt viszont továbbra sem értem, hogy a lengyel klub miért nem értette meg azt, hogy a Borsodban kialakult katasztrófa helyzet miatt miért akartunk halasztani..." - mondta röviden és némileg csalódottan Jacsó Tibor, a  Speedway Miskolc  elnöke. "De ha már így alakult, akkor arra bíztatnék mindenkit, hogy tiszteljen meg minket és szurkoljon nekünk vasárnap!"

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!