boon-sportoldal

2010.04.29. 21:04

Leeds-ben majálisoznak a röpisek

<p>Angliába utazik pénteken hajnalban az Albreht-Miskolci VSC-MISI NB I-es női röplabda csapata.</p>

A zöld-fehérek másodszor szerepelnek a szigetországban, ahová München és Manchester érintésével repülnek.

A csütörtök délutáni sajtótájékoztatón Albrecht Miklós, a csapat névadója és főszponzora elmondta: a Leeds-i Egyetemmel kialakított gyümölcsöző kapcsolat révén kaptak ismét meghívást a tornára, amelyen az angol, a skót és a luxembourgi válogatottal, valamint az egyetem csapatával szombaton és vasárnap mérik össze tudásukat. Mindkét napon kétszer-kétszer küzdenek, céljuk az első helyezés kiharcolása, s erre az ellenfelek játéktudásának ismeretében jó esélyük van.

Toma Sándor, az NB I-es gárda edzője leszögezte, hogy az angolok egy év alatt bizonyára sokat fejlődtek, komolyabb riválisok lesznek, mint tavaly. Az egyetemi csapattal szemben ugyancsak oda kell majd figyelniük, hiszen az elmúlt esztendőben megnyerték az intézmények közötti viadalt, valamint az országos felnőtt bajnokságban is bekerültek a legjobb négy közé. Elhangzott az is, hogy a barátság jegyében az MVSC őszi tornájára meghívják a Leeds-i gárdát, melynek tagjai 2009-ben kitűnően érezték magukat Miskolcon.

ÉM-KT

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!