boon-sportoldal

2010.04.22. 09:01

Kiscsatári hadba száll

<p>Miskolc - Két párossal vesz részt a Zsíros–Molnár Team a Miskolc Ralin. Az első osztályban, Egerben bemutatkozó Tóth Zoltán–Boronyák Béla kettős mellett a szezonnyitót motorhiba miatt kihagyó Kiscsatári Imre–Erdélyi László páros is rajhoz áll.</p>

Természetesen mind a ketten Lada VFTS-sel. A csapat egyik névadója, Zsíros Imre a miskolci futamot kihagyja, de a Salgó Ralin már várhatóan ő is ott lesz.

"Kiscsatári Imre és Tóth Zoltán indulnak a csapat színeiben Miskolcon. Kiscsatárinak elkészült a motorja, és reméljük, hogy ezúttal már semmi nem fogja megakadályozni, hogy rajthoz tudjon állni." - jelentette ki Zsíros Imre. "Nagyon izgalmasnak ígérkezik a verseny, az éjszakai gyorsaságikkal, meg a bükkszentlászlói pályával. Ez a gyorsasági még nappal is komoly kihívás, este pedig még jobban meg fogja húzni a mezőnyt. Mind a két versenyzőnk tart tőle egy kicsit, mert Kiscsatári nagyon régen ment már sötétben, Tóth Zoli meg még soha. Mi sajnos nem tudunk indulni a versenyen. A cégem még mindig nagyon lekötötte az időmet. Most volt a Construma, a legnagyobb építőipari kiállítás, amin nagyon fontos volt a részvételünk. Egy ilyen nehézségű versenynek meg, mint a Miskolc Rali nem lehet csak úgy ripsz-ropsz nekiesni. Ezúttal, mint csapatvezető sem leszek lent, mert az unokahúgomnak szombaton lesz az esküvője, és bármennyire is fontos a rali, a család előrébbvaló. Remélem, hogy a Salgó Ralin már mi is rajthoz tudunk állni, és teljes lesz a csapat."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!