boon-sportoldal

2010.04.17. 09:12

Keményen nyüstölték egymást

<p>Ózd - A magyar szempontból semleges mérkőzéssel megkezdődött az idei férfi kézilabda Pannon-kupa. A nemzetközi felkészülési torna első napján Görögország – Szlovákia mérkőzést rendeztek.</p>

Az ózdi sportcsarnokban annak ellenére szépszámú közönség gyűlt össze, hogy ezúttal nem a magyar válogatott lépett pályára. Aki kilátogatott a meccsre nem csalódott. A két közel azonos tudású csapat mérkőzése csak az utolsó pillanatokban dőlt el, végül a szlovákok örülhettek az egygólos sikerüknek. A mérkőzés legjobb görög játékosának az egy tucat gólig jutó Vasilakist választották, a szlovákoktól pedig Radoslav Antl vehetett át egy ajándékcsomagot a lefújás után.

A Pannon-kupa szombaton délben Tiszaújvárosban folytatódik. A magyar válogatott az Ózdon győztes szlovákokkal találkozik, remélhetőleg telt ház előtt.



A tények - Pannon-kupa

Férfi felkészülési kézilabda torna

Görögország – Szlovákia   25-26 (14-14)
Ózd, 600 néző. Vezette: Medve R., Nagy L.

Görögország: KAFFATOS – Tzimourtos (4), VASILAKIS (12), Chalkidis (2), Zaravinas (2), BALOMENOS (3), Sankis (-). Csere: Kotsifas (k), Mastorogiannis (-), Riganas (1), Papadopoulos (-), Samaras (-), Tzoufras (1). Szövetségi-kapitány: Mantzos Nikolaos.  
Szlovákia: STOCHL – Stranovsky (2), Hruscak (1), Sulc (1), Petro (-), Tarhai (2), ANTL (8). Csere: Paul (k), Szűcs (1), URBAN (5), Baláz (3), Kopco (1), Szapu (-). Szövetségi kapitány: Heister Zoltán.

Mantzos Nikolaos: - Lendületesen kezdtünk, aztán kicsit futnunk kellett az eredmény után. Jól küzdött a csapat, a végén azonban nem volt szerencsénk, hogy legalább egy döntetlent elérjünk. Összességében elégedett vagyok a hozzáállással.
Heister Zoltán: - A görögökkel az utóbbi időben mindig szoros mérkőzéseket játszottunk. A fiataloknak is játéklehetőséget tudtam adni, kíváncsi vagyok, hogy mire leszünk képesek egy jóval erősebb magyar válogatott ellen.  


Marosréti Ervin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!