boon-sportoldal

2010.02.27. 20:29

Pacsi helyett pofon Sadjonak

<p>Furcsa eset történt pénteken este, a Debrecen – Diósgyőr élvonalbeli bajnoki meccs után.</p>

Bár a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata 3-1-es vereséget szenvedett pénteken este a 16. forduló nyíitómeccsén, a Debreceni VSC-TEVA otthonában, a közel 1000 fős vendégtábor megköszönte a mutatott játékot a diósgyőri labdarúgóknak, ünneplésben részesítette őket a mutatott teljesítményért. Ennek során – az egyébként győztes meccsek után szokásos – pacsizásra is sor került a drukkerek és a labdarúgók között (a játékosok ilyenkor elvonulnak a tábor előtt és az első sorban álló drukerekkel egymás tenyerébe csapnak), de ez alkalommal az egyik játékos az egyik diósgyőri drukkertől nem pacsit kapott.

A DVTK ezzel kapcsolatban egy közleményt jelentetett meg, amelyben közzé tette, hogy egyik egyik játékosukat szándékosan megütötték a mérkőzés után, és bár a ,,sértettet"  a klub nem nevezte meg, de az ügy kivizsgálását ígérte. Nagy Béla, a DVTK-t működtető cég ügyvezetője érdeklődésünkre nem tudott érdemi információkkal szolgálni, mint mondta, hozzá is csak közvetett módon jutottak el ezzel kapcsolatos hírek, de hétfőn szeretné meghallgatni az ügyben érintett játékos.

Honlapunk értesülése szerint a csereként beállt – sokak szerint a DVSC egyenlítő góljánál hibázó (nem ugrott fel a gólt fejelő Laczkó Zsolt mellett) – kameruni Sadjo Haman kapott pacsi helyett egy pofont egy a kerítésen átnyúló tizenéves fiatalembertől. Úgy tudjuk, hogy a pofont adó még aznap este bocsánatot kért a DVTK középpályásától, megvárva a stadionnál a Debrecenből hazatérő diósgyőri csapat buszát, a bocsánatkérés tolmácsolásához a másik kameruni labdarúgó George Menougong segítségét igénybe véve.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!