boon-sportoldal

2010.02.16. 19:07

Újabb próbajátékos és döntetlen

<p>Előkészületi találkozót játszott kedden délután a DVTK NB I-es labdarúgócsapata.</p>

Hazai környezetben az Eger volt az ellenfél – 3x35 perc keretében. Az angol Ricketts mellett újabb próbajátékost láthattak a nézők: Kiran Bechan indiai származású holland labdarúgót, aki az őszi szezont Cipruson töltötte. A középpályás azonban korábban focizott Hollandiában (Ajax, Sparta Rotterdam, Groningen, Den Bosch, Emmen), illetve Spanyolországban (Hércules Alicante) is.

Tornyi Barnabás vezetőedző a meccset követően a klub honlapjának azt nyilatkozta, nem javasolja egyikük szerződtetését sem. Miután pénteken nem kerül sor a Debrecen – Diósgyőr bajnoki találkozóra, újból felkészülési meccs szerepel a programban: 16 órától, a műfűves edzőpályán a szlovák harmadosztályú FK Bodva Moldava nad Bodvou lesz az ellenfél.

Jegyzőkönyv

Diósgyőri VTK – Eger 2-2 (1-0, 2-1)
Diósgyőr, 200 néző. V.: Dósa

DVTK, I. harmad: Malinauskas – Bognár, Gal, Supic, Zámbó – Vukadinovics – Somorjai, Huszák, Bechan – Bajzát, Brnovic.
DVTK II. harmad: Malinauskas – Bognár, Gal, Supic (Roszel), Zámbó (Hegedűs) – Huszák (Dobos), Ricketts, Vukadinovics, Somorjai (Búrány) – Bajzát, Brnovic.
DVTK, III. harmad: Giák – Takács, Gal (Bihari), Hegedűs, Polényi – Dobos (Lipusz), Búrány, Bajzát (Lippai), Roszel (Zsivoczky) – Zsivoczky (Bacsa), Balajti.
Edző: Tornyi Barnabás.

Gólszerző: Brnovic (2).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!