boon-sportoldal

2010.02.11. 10:39

Izgulni fog minden magyarért

<p>Szemcsák Évát és Szöllősi Ivettet, Sebestyén Júlia két volt csapattársát kérdeztük.</p>

1998-ban, első ötkarikán játékán egy miskolci biatlonossal, Szemcsák Évával (Miskolci Honvéd) képviselte Borsod-Abaúj-Zemplén megyét Sebestyén Júlia:

– Tudtuk egymásról, hogy ki-kicsoda, együtt voltunk az olimpiai faluban és mi sem természetesebb, hogy már akkor is szorítottam neki. Nem vagyunk téli sportnemzet, így igazából tőle várható eredmény, illetve talán még a gyorskorcsolyázóktól. Ha valaki, én tudom, hogy milyen nehéz egy ilyen játékokig eljutni, elindulni, s ott valamit elérni. Juli is – elnézést a szóhasználatért – gürizett rengeteget a sikerekért, amiért tisztelem, becsülöm. Jókor fejezi-e be? Szerintem igen, bár én már lehet, hogy hamarabb, 2006-ban abbahagytam volna. Ebbe a ritmusba, ami edzésből, versenyből és újra edzésből és versenyből áll, bele lehet fáradni, mert annyira monoton.

Szemcsák Éva hozzátette még: „Nem számít mikor kezdődnek majd a versenyek Vancouverben, ott foguk izgulni minden magyarért a televízió előtt.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!