boon-sportoldal

2008.12.07. 17:22

Irhás Ignác és Márkus Tibor

<p>A DVTK-ban szombati Ligakupa mérkőzésen pályára lépett a Bőcs középpályása,&#160;Irhás Ignác is.</p>

Irhás Ignácról a következőket mondta Sisa Tibor:

– Ügyes, szimpatikus futballistát ismertem meg, örülnék, ha munkakapcsolatunk tovább folytatódna, de ez nem csak rajtam múlik. A bőcsi csapat edzőjének, Tóth Lászlónak ezúton is köszönöm, hogy elengedte hozzánk a középpályást, annak ellenére, hogy ők is Ligakupa-meccset játszottak, hiszen ahelyett, hogy a BKSC-t segítette volna, a DVTK-t erősítette Irhás Ignác.

Márkus Tiborról is megkérdeztük Sisa Tibort. A 30 éves csatárt Pakson tették szabadlistára, és róla köztudott, hogy legeredményesebb korszaka Tatabanyához kötődik, ahol Sisa Tiborral dolgozott együtt.

– Nem az a típusú edző vagyok, aki a volt játékosait viszi oda, ahol éppen dolgozik – mondta a DVTK szakvezetője. – Szeretek új helyzeteket megismerni és megoldani. Kétségtelen, hogy korábbi csapataimnál sok játékost megismertem, akikről tudom, hogy mik voltak akkor az erényeik és persze azt is, hogy miben voltak kevésbé jók, vagyis ha kérdeznének meg tudnám mondani, hogy ki az aki segíthetne nekünk. Azt azonban nem tudom pontosan, hogy milyen lehetőségei lesznek a jövő év elején a klubnak, deahopgy ma látom: magyar játékosokat nehezen tudnánk igazolni...


  • Hattal lett kevesebb a DVTK kerete
    Sisa Tibor megnevezte azt a hat játékost, akire nem tart igényt tavasszal. Ezen kívül értékelte az irányítása alatt lejátszott mérkőzéseken nyújtott teljesítményt.
  • Névsorolvasás a DVTK-nál
    Kik távoznak, kik érkeznek a DVTK-hoz az őszi szezonban. Folyamatosan frissített lista, megerősített információk és pletykák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!