boon-sportoldal

2008.11.11. 16:16

Szabó Viktor: tétmeccsen, barátok ellen?

<p>Szerdán 13.30-tól a Vác-Újbuda együttesével játszik Ligakupa-találkozót a DVTK.</p>

Félidejéhez érkezett a 2008/2009-es labdarúgó Ligakupa küzdelemsorozata; ötödik meccsüket vívják az együttesek csoportjaikban. Az „A” jelű hatosban a Vasassal azonos pontmennyiséggel (8-8) a második pozícióban lévő Diósgyőr az első kört az utolsó helyen tanyázó váciak otthonában zárja.

- Hazai pályán minden gárda erős, így ez sem lesz egy könnyű összecsapás - tette hozzá Sisa Tibor, a DVTK vezetőedzője. - Ezúttal is az eddig kevesebb lehetőséghez jutó, illetve sérülésből visszatérő játékosok kapnak helyet a csapatban, remélem, újfent lesz olyan közöttük, akinek teljesítményével sikerül kivívnia azt, hogy ott lehet a Kecskemét ellen készülő keretben.

A szakvezető - elmondása szerint - a Kövesfalvi - Menyhért, Kreizler, Milicic, Trbovic - Pintér, Takács, Pelecaci - Szélpál, Vranesevic, Lipusz tizenegynek szavaz bizalmat Vácon.

Végigjárt szamárlétra

Szabó Viktor, a piros-fehérek 22 esztendős támadója éppen a mostani riválistól érkezett Miskolcra, és bár a beszélgetés pillanatában úgy nézett ki, hogy kezdőként nem rúg lasztiba egykori gárdája ellen, az esély azért megvolt rá.

- Gyakorlatilag a Vác a nevelőegyesületem, hét szép esztendőt töltöttem el a Dunakanyarban - kezdte a DVTK csatára. - Sokat köszönhetek a klubnak, végigjártam a szamárlétrát, kellemes emlékek kötnek a csapathoz. Tétmeccsen még nem játszottam a barátaim ellen, amennyiben lehetőséghez jutok, biztosan furcsa lesz. Az eredményeiket persze meg-megnézem, hol az interneten, hol az újságban, és a kapcsolatot is tartom pár játékossal. Igen, mi vagyunk ennek a meccsnek az esélyesei, s bár sok gólt kap a Vác, nem hiszem, hogy a gólkülönbség javítása a célunk. Az ellenfelek kapujába eddig nem sikerült betalálniuk, remélem, ez nem ellenünk törik meg. Fontos ez a mérkőzés is számunkra, de a szombati, Kecskemét elleni bajnoki még fontosabb.

A DVTK eddigi eredményei

1. forduló:
DVTK - DVSC-TEVA 4-1
G.: Tchana, Szélpál, Horváth, Vranesevic.

2. forduló:
Bőcs - DVTK 0-1
G.: Szélpál.

3. forduló:
Nyíregyháza - DVTK 1-1

G.: Takács.

4. forduló:
DVTK - Vasas 2-2

G.: Sebők, Takács.

Kapcsolódó cikkek:

  • Djordje Kamber: FTC?
    Napvilágot látott azoknak a futballistáknak a neve, akiket a jelek szerint szívesen látnának a Ferencvárosban.  
  • Takács Péter és a régi álom
    Történelmi bajnoki győzelmet (2-1) aratott szombaton este a DVTK Debrecenben. DVSC - DVTK 08/09 DVSC-TEVA–DVTK 2008.11.08. Video
  •  Ligakupa  
    A labdarúgó Ligakupa eddigi eredményei és további sorsolása
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!