boon-sportoldal

2008.11.18. 18:41

Elhalasztott szurkolói torna

<p>A múlt héten arról számoltunk be, hogy a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának egyik drukker csoportja, a Korzó Boys, szurkolói focitornát tervez december 6-ra.</p>

A Diósgyőrbe tervezett focitornára két szlovák csapat, a kassaiak és a nyitraiak szurkolóinak együttesét is meghívták.

Mint azt kedden megtudtuk: a torna megrendezését elhalasztották. – December 6-án biztosan nem kerül megrendezésre a szurkolói torna, aminek technikai okai vannak – tájékoztatta lapunkat Nagy Béla, a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Közhasznú Társaság ügyvezető igazgatója. – A halasztás oka az, hogy szerettük volna, ha ez a rendezvény része lesz a Diósgyőri Birkózócsarnokban kialakításra kerülő műfüves pálya avatójának, azonban ettől a tervtől el kellett álljunk, ugyanis december 6-ig valószínűleg nem fog elkészülni a pálya, nem lesz olyan állapotban a létesítmény, hogy ott bármilyen focitornát lehessen rendezni.

Előzmény:

Szurkolói torna, szurkolói ellenzés
Mikuláskor focitornát rendeznének Diósgyőrben, szlovák szurkolói csapatokkal, de vannak, akik ezt nem tartják jó ötletnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!