boon-sportoldal

2008.11.17. 15:08

DVTK: mozgó ligaidőpontok

<p>Visszakerült a Debreceni VSC-TEVA – Diósgyőri VTK foci Ligakupa meccs kezdése az eredeti időpontra.</p>

Bár az NB I-es labdarúgó-bajnokság őszi utolsó fordulóját is lejátszották a csapatok, az élvonalbeli Diósgyőri VTK együttese számára nem ért véget az idei esztendő. Ugyanis a piros-fehérekre ebben az évben még három hétvégi, egyaránt szombati Ligakupa csoportmeccs vár. Sorrendben a Debrecen, a Bőcs, és a Nyíregyháza lesz Kamberék ellenfele. Az egyik egy többször-, a másik egyszer módosított, a harmadik pedig az eredeti időpontban.

A hétvégi

A november 22-i, Debrecen elleni idegenbeli Ligakupa mérkőzés visszakerült az eredeti időpontra, 13.30-ra. Ugyanis korábban azért módosították 15 órára a kezdést, mert a Sport TV közvetíteni szerette volna a találkozót, de mivel az NB I-ben listavezető csapat centerpályáját felújítják, így ezt az összecsapást a nagyerdei műfüves pályán tudják le a csapatok, ahol nincsenek kiépítve az élő televíziós közvetítéshez szükséges kameraállások. Így a Sport TV ezt a találkozót nem közvetíti, a csapatok pedig megállapodtak abban, hogy 13.30 lesz meccs a kezdési időpontja.

A hazaiak

A DVTK november 29-i, Bőcs elleni hazai Ligakupa meccsének időpontja is előrébb kúszott, a korábbi tervektől elétérően két órával korábban, vagyis 13 órakor kezdődik a megyei csapatok csatája. Ugyanis a találkozót valószínűleg a diósgyőri műfüves pályán rendezik meg (amennyiben kedvezőtlen időjárás lesz az elkövetkező két hétben), mert a stadion játékterének állapotát az egy héttel későbbi, idei utolsó Ligakupa meccsre ,,tartalékolják".

Ugyanis december 6-án, a Nyíregyházát fogadja a Diósgyőr, a már hetekkel ezelőtt lefixált 15 órás időpontban, aminek a megváltozására azért kevés az esély, mert ezt a találkozót a Sport TV élőben kívánja közvetíteni, és éppen ekkor van a hazai élő sportsávja (ebben az időpontban, szombaton 15 órától adott közvetítést a sportcsatorna a most véget ért NB I-es őszi idényben egy adott fordulóból az általuk kiválasztott meccsről).

A DVTK idei Ligakupa meccsei

6. forduló, november 22. (szombat), 13.30: Debreceni VSC-TEVA – Diósgyőri VTK

7. forduló, november 29. (szombat), 13.00: Diósgyőri VTK – Bőcs KSC

8. forduló, december 6. (szombat), 15.00: Diósgyőri VTK – Nyíregyháza SFC

Az A-csoport állása

1. Vasas 5 3 2 - 13-5 11

2. Diósgyőri VTK 5 3 2 - 10- 4 11

3. Bőcs KSC 5 3 1 1 11-4 10

4. Debreceni VSC-TEVA 5 2 - 3 10-10 6

5. Nyíregyháza SFC 5 1 1 3 6-9 4

6. Vác-Újbuda 5 - - 5 0-18 0

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!