boon-sportoldal

2008.11.29. 16:07

Diósgyőr - Bőcs 5-0 (3-0)

<p>Szombaton mérkőzött meg a DVTK és a BKSC csapata a Ligakupa 7. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítottunk. <dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Di_sgy__337_ri_VTK___B__337_cs_KSC_2008_11_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Diósgyőri VTK - Bőcs KSC 2008.11.29." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.boon.hu/video/34272/forralt-bor---s-zs--ros-keny--r-a-dvtk-b--cs-meccsen" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a>&#160;<a href="http://video.boon.hu/video/34281/di--sgy--ri-vtk---b--cs-ksc-5-0" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

Dlusztus Imre az anyagi dolgokról

A mérkőzés kezdete után sikerült szót váltanunk a DVTK-t működtető cég ügyvezetőjével, Dlusztus Imrével, aki nem volt jelen a találkozón, de a következőket mondta... Bővebben...

Mestermérleg
Így látta a Sisa Tibor és Tóth László a meccset.
További eredmények

Vasas - Vác 7-1
Szerdán játszották: Nyíregyháza - Debrecen 2-2

A labdarúgó Ligakupa eddigi eredményei és további sorsolása

 
90. perc:
Vége a mérkőzésnek, nyert a Diósgyőr.

89. perc:Kreizler bombázott a a 16-oson kívülről kapura, de lövése nem sokkal fölé szállt, majd a következő támadásban jobbról jött be kitűnően egy labda, amit Pelecaci elengedett Kambernek, ám a szerb-bosnyák joker egy csel után néhány centivel mellé lőtt.

87. perc: Tóth Mihály helyett Szabó Viktor.

85. perc: Tóth Mihály passzolt Florin Pelecaci elé a középpályás lövését lábbal mentette szögletre a bőcsi kapus.

82. perc: Homma Kazuo helyett Szélpál Tamás.

81. perc: Gohér szabadrúgását védte Hamar.

80. perc: Boris Milicic helyett Kreizler Károly.

75. perc: Gohér szöglete után Milicic 5 méterről a földre fejelte a labdát, amit Hamar védett.

74. perc: Tóth Mihály pörgette a labdát Homma elé, akinek 15 méteres lövését lábbal védte Hamar. A labda a jobb kapufát érintve hagyta el a játékteret.

70. perc: GÓÓÓL! Homma jobb oldali beadását az ötösre berobbanó Tóth Mihály három lépésről kapásból bombázta a kapu közepébe, 5-0.

68. perc: Igor Mirceta helyett Florin Pelecaci.

66. perc: Menougong helyett Zsarnai.

63. perc: Lipták kapott sárga lapot.

60. perc: GÓÓÓL! Kamber kapott labdát a bőcsi tizenhatos előterében, amivel lyukra futatta a jobb oldalon Homma Kazuót és a csatár 5 méterről a rövid sarokba lőtt, 4-0.

59. perc: Elállt az eső, az iram nincs olyan mint az első félidőben. A kapuk nem forognak veszélyben.

53. perc: Martis helyett Halder a pályán.

52. perc: Milicic kapott sárga lapot, mert nem engedte elvégezni a szabadrúgást.

49. perc: Tóth Mihály passzolt a jobb szélen meginduló Homma elé, akinek éles szögből leadott lövése után a labda alig suhant el a kapu előtt.

46. perc: A Diósgyőr kezdte a második félidőt. Cserélt a Bőcs: Szabó Ádám helyett Hamar, Bardi helyett Gaál.


45+1. perc: Vége az első féldőnek.

44. perc: Búrány kapott sárga lapot.

43. perc: Menougong 18 méteres lövése nem okozott gondot Somodinak.

40. perc: A megsérült Gahwagi Nebil helyett Lipusz Norbert a pályán.

37. perc: Most ismét a mezőnyben járatják a labdát a csapatok, a kapusoknak nincs dolga.

31. perc: Cserélt a Bőcs: Molnár helyett Lipták érkezett.

29. perc:GÓÓÓL! Ismét Kamber passzolt a nagy kedvvel játszó Tóth Mihály elé és a diósgyőri csatár 8 méterről lőtt a hálóba, 3-0.

27. perc: GÓÓÓL! Hosszú hazai kapuskirúgás után a labda megcsúszott a vizes talajon, ami megzavarta a vendégvédőket, és a labdára lecsapott Kamber aki a jobb oldalon felfutó Tóth Mihály elé tálalt és a csatár 7 méterről a kapuba lőtt, 2-0.

 Sisa Tibor gratulál Tóth Mihálynak

23. perc: Elcsúszott a játékvezető, mely mosolyt fakasztott a fagyoskodó nézők arcára.

18. perc: GÓÓÓL! Tóth Mihály játszott össze Djordje Kamberrel, utóbbi játékos betört a tizenhatoson belülre, és a menteni igyekvő bőcsi kapus mellett 10 méterről laposan a hálóba lőtt, 1-0.

17. perc: Kamber 18 méterről lőtt a jobb kapufa mellé.

12. perc: Ismét a két tizenhatos között folyik a játék.

10. perc: Búrány végzett el szabadrúgást 19 méterről: a bal felső sarokba tartó  labdát Szabó Ádám hárította.

7. perc: Továbbra is gyűrik egymást a felek, helyzet nélkül.

3. perc: Egyelőre szokják a játékosok a pályát az esőben.

1. perc: Megkezdődött a mérkőzés!


13.26: „Játékosaink figyelemfelkeltésként később vonulnak ki a pályára, utalván a feléjük fenálló tartozásra" – ez  mondat jelent meg a DVTK hivatalos honlapján. Az öltözőfolyóson próbáltuk rövid nyilatkozatra rávenni Tóth Mihályt, a DVTK csapatkapitány helyettesét, azonban a játékos ettől elzárkózott. Hamarosan kezdődik a meccs!


13.18: Érkeznek a szurkolók, a Bőcs közben kifutott melegíteni.


13.05: A szurkolók a műfüves pálya környékén – körülbelül háromszázan – egyelőre kitartanak, de nagy a tanácstalanság...


12.56: A bőcsiek az öltözőfolyosón „melegítenek.”
„Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy lesz meccs, csak csúszással - mondta Tóth István, a Bőcs szakosztályelnöke. - Mi várakozunk mert ezt kérték a DVTK részéről, mi pedig természetesen türelmesek vagyunk. Rajtunk nem fog múlni."

Próbáltunk többet megtudni a DVTK egyik játékosától, azonban a labdarúgó a csapat nevében elzárkózott a nyilatkozattól, és azt kérte, hogy a nevét se említsük.


12.46: A legújabb információink szerint szerint a DVTK az utánpótlás csapatokból próbál egy együtest „összehozni”, azonban az kérdéses, hogy a szabályok szerint ki tudnak -e állni. Farkas Gábor, a DVTK technikai vezetője türelmet kért az ügyben, míg kollégája a bőcsiek részéről Tóth István is tanácstalan, és a játékvezetőkkel is konzultálnak még. Ha végül is ki tud állni a DVTK, fél vagy háromnegyed órás csúszással kezdődhet a mérkőzés.


12.15: Háromnegyed órával a mérkőzés kezdete előtt a Bőcs csapata indult volna melegíteni azonban a DVTK csapatának játékosai nem öltöztek át, mert a játékosok által meg nem erősített hírek szerint a csapat nem kapott fizetést. Jelen pillanatban nem lehet tudni, lesz-e mérkőzés.
A mérkőzés 13 órakor kezdődne...


9.25: A játéktértől lehet 

A hivatalos kiírás szerint ma 13 órától labdarúgó Ligakupa meccset rendeznek Diósgyőrben, a műfüves pályán, ahol a DVTK a Bőcs KSC-t fogadja. A reggeli havas csapadék ugyan megmaradt a játéktéren, de azt nyolc óra előtt elkezdték letolni munkagéppel a pályáról, és 9 óra előtt végeztek is a letakarítással. Sverla Béla, a pályát fenntartó Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Közhasznú Társaság munkatársa a helyszíni érdeklődésünkre elmondta: jelenleg nem látja akadályát annak, hogy a mérkőzést 13 órától megrendezzék a diósgyőri műfüvön. 


A mostani Ligakupa találkozóra a mérkőzés előtt a tribünnél található pénztárban lehet belépőt váltani, ami egységesen 600 forintba kerül. Azok, akik most jegyet vásárolnak többszörösen is jól járnak, hiszen ugyanezzel a belépővel megtekinthetik a jövő heti (szombat, 15 óra) Diósgyőr – Nyíregyháza Ligakupa meccset, valamint a mostani találkozó előtt az abaújszántói Szent Yvó borlovagrend felajánlásának köszönhetően egy pohár forralt bort is kapnak a mérkőzésre kilátogatók.

Jegyzőkönyv

Labdarúgó Ligakupa, A csoport, 7. forduló:

Diósgyőri VTK –Bőcs KSC 5-0 (3-0)

Diósgyőri sporttelep, műfüves pálya,  500 néző, vezeti: Pető P. (Varga L., Fehér Gy.)
DVTK: Somodi – Trbovic, Viskovic, Milicic, Gohér – Burány, Mirceta, Kamber, Gahwagi – Tóth M., Homma. Edző: Sisa Tibor.
BKSC: Szabó Á. – Vass, Cséke, Martis, Molnár – Siróczki, Irhás, Jeney, Menougong – Bardi, Simtchatcha. Edző: Tóth László.

Gólszerzők: Kamber (1-0) a 18., Tóth M. (2-0) a 27., Tóth M. (3-0) a 29., Homma (4-0) a 60., Tóth M. (5-0) a 70. percben. 
Csere: Molnár helyett Lipták a 31., Gahwagi helyett Lipusz a 40., Szabó helyett Hamar a 46., Bardi helyett Gaál a 46., Martis helyett Halder az 53., Menougong helyett Zsarnai a 66., Mirceta helyett Pelecaci a 68.,  Milicic helyett Kreizler a 80., Homma helyett Szélpál a 82., Tóth M. helyett Szabó V. a 87. percben.
Sárga lap: Búrány a 44., Milicic az 52., Lipták a 63., Jeney a 80. percben


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!