boon-sportoldal

2008.10.23. 11:43

Ismét várja a tavaszt a KBSC

<p>A Pápa sem jelentett akadályt az NB II-es észak-borsodiak számára az MK-ban.&#160;<DIA width="900" height="700" alt=""><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/KBSC___P_pa__2008_10_23_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="KBSC - Pápa 2008.10.23." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/video/31694/kbsc-sajt--t--j--koztat--" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Kezdődött úgy, hogy mintegy negyven barcikai drukker már a találkozó előtt fél órával jókedvűen énekelt a stadion parkolójában. Aztán az ő hangjukat lehetett hallani később is a lelátókon, volt tűzijáték, miegyéb, a végén pedig az elmaradhatatlan pacsi a játékosokkal. ,,Köszönjük, hogy ennyien eljöttek, sokat hozzátettek a sikerhez. Húsz százalékot biztosan…” – jelentette ki még az öltözőfolyosón Kovács Roland, a KBSC csapatkapitánya.

Picit bennük volt

A védő arról is beszélt, hogy igazából nulla-egynél sem fordult meg a fejükben az, hogy nem lépnek tovább.
- Szépen eltalálta a labdát a hazaiak csatára, de szerintem addig is, és azután is mi irányítottuk a mérkőzést. Persze, bennünk volt valamennyire, hogy ez az eredmény még mindig jó nekünk, de a második félidőre úgy mentünk ki, hogy mindenképpen gólt akarunk szerezni. Aztán amikor egy szép kontrát követően ,,Stevi” bebombázta a labdát Szűcs kapujába, már százszázalékosan biztos voltam benne, hogy továbbjutunk, amit az otthon szerzett kétgólos előny tudatában is csak mi ronthattunk volna el.

Megismételték

A másodosztályú KBSC elkövette azt a bravúrt, hogy a 2007/2008-as sorozat után ismét bekerült a legjobb 8 közé az MK-ban.
- Tulajdonképpen nem változtunk az eltelt egy évben, ugyanúgy odatesszük magunkat, ugyanúgy küzdünk egymásért, ugyanolyan jó a hangulat az öltözőben, vélhetően ezek a dolgok vezettek el bennünket megint eddig – adott választ Kovács Roland. – No és persze az, hogy egy jó szériában vagyunk, hét meccs óta nem kaptunk ki. Nem tudom, kit kapunk ellenfélnek a következő körben, de szeretnénk megmutatni tavasszal, amikor folytatódik a sorozat, hogy nem véletlenül jutottunk el idáig. A tavalyi kiírásban, ugyanebben a szakaszban a Honvéddal játszottunk a négybe kerülésért, csupán egy hajszálon múlt, hogy nem sikerült. Reméljük, ezúttal másképp lesz…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!