boon-sportoldal

2008.07.12. 22:12

Kiütötték a Diósgyőrt

<p>Kassán vendégszerepelt szombat este a DVTK labdarúgócsapata és kiütéses 7-0-ás vereséget szenvedtek el a Vágó-legények.</p>

Nem úgy indult a mérkőzés, hogy megalázó hétgólos vereséget fog szenvedni a DVTK a Kassától, bár nem volt túl jó előjel, hogy a maroknyi diósgyőri tábor összetűzésbe került a helyi ultrákkal.

Az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltak Kamberék az MFK-nak, a második félidőre azonban összesett a Diósgyőr. A védelem közepéből sérülés miatt kivált Sebők Vilmos (elsődleges információink szerint a térdszalagja húzodott meg, egyelőre nem tudni a sérülés súlyosságát), valamint Takács személyében egy védekező középpályás is kiesett a DVTK soraiból, miután kiállították az MTK-ból visszaérkezett fiatal tehetséget. A cserék sem jelentettek frissítést, erősítést a második félidőre (egyedül Tchana teljesítménye emelhető ki), ami enyhén szólva is értékelhetelen volt a piros-fehérek részéről.

A DVTK legközelebb szerdán 18 órától a Bőcs gárdájával meccsel az Andrássy úton. 

Jegyzőkönyv

MFK Košice - Diósgyőri VTK 7-0 (1-0)
Kassa, Lokomotív stadion, 300 néző.

DVTK: Köteles (Kövesfalvi) - Lakatos, Sebők (Takács), Milicic, Gohér - Kamber, Kállai, Szélpál (Pelecaci), Stanic (Homma) - Safar (Vranesevic), Szabó V. (Tchana)
MFK Košice: Putnocký - Cicman, Kaminský, Džogan, Smrek - Kuzma, N. Matič, Viazanko (71. Serečin), Kolbas - Milinkovič (76. Janič), Novák (76. Škutka)

Gólszerzők: Novák (3), Kolbas(2), Serefin, Skutka

Vágó Attila: - Az első félidőben fegyelmezetten, elfogadhatóan, jól játszottunk. Egy lesgyanús szituációból szereztek a hazaiak vezetést.
A szünetben 5 cserét hajtottam végre, Sebők Vilmos megsérült és Takács kiállítása miatt emberhátrányban is játszottunk, de ez sem ad magyarázatot a második játékrészben nyújtott teljesítményünkre. A védelmünk egyszerűen átjáróház volt, a szellős védekezésünket a gyors szlovák csatárok maximálisan kihasználták. Három gólt is úgy kaptunk, hogy mi vezettük a támadást, de könnyelműen elpasszoltuk a labdát. Lagymatag második félidei játékunkkal a játákvezetőknek is partnerei voltunk, hiszen két gólunkat is szabálytalanság előzte meg, de a passzív játékunk miatt inkább a hazaiakat segítették a bírók, azonban hangsúlyozom, hogy nem a játékvezető ténykedése miatt szenvedtünk ilyen csúfos vereséget. Reméljük még idejében jött ez a pofon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!