boon-sportoldal

2008.06.16. 14:37

Szakolczai újra ott lesz az Eb-n

<p>Jól ment a válogató, így aztán biztossá vált, hogy ott lesz a szegedi ifjúsági és U23-as szegedi kajak-kenu Európa-bajnokságon (július 17-20.) Szakolczai Fédra, a Tiszaújvárosi VSE versenyzője.</p>

A fiatal lapátosnak az elmúlt két hétben két alkalommal kellett bizonyítania, mindkétszer Szolnokon; először K-2 1000 méteren lett második, K-2 500 méteren harmadik, valamint K-1 500 méteren ötödik, míg a hétvégén ugyanezen számokban (sorrendben) 3., 2., illetve 4.

"Örülök, hogy sikerült – nyilatkozta honlapunknak Szakolczai Fédra. – Rajtam kívül még a gödi Hagymási Anita, a KSI-s Tóth Dzsenifer, és társam, a szolnoki Szabó Petra alkotja majd a Szegeden rajthoz álló leány ifjúsági K-4 500 méteres hajót. Addig még várnak rám vizsgák az iskolában, illetve egy háromhetes edzőtábor, de szeretnénk jól szerepelni, hiszen tavaly Belgrádban mi szereztük meg az aranyérmet."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!