boon-sportoldal

2008.04.25. 12:56

Érezd a ritmust, vedd át az ütemet!

<p>Osztályt, majd autót váltott és Miskolcon bemutatkozhat a Dr. Gáspár Rezső, Adorján Szabolcs páros.</p>

Nem tudta magát, no meg a kék Skoda Octavia Kit-cart megmutatni az Eger Rallyn a Dr. Gáspár Rezső, Adorján Szabolcs kettős. Ahogy Rezső fogalmazott: „technikai okok miatt”. Ebben maradtunk.

– A rallye2 szenzációsan jó mezőny, nagyon jó versenyzők alkotják, azonban egy kicsit mostohagyereke a magyar ralinak – jelentett ki a miskolci pilóta, aki tavaly a második vonal küzdelmeiben egy Hondával küzdött.

Tanulni és célbaérni

– Az anyagiak tekintetében viszont tulajdonképpen már-már ott van, mint az ORB. A váltás szempontjából persze vonzó volt is, hogy sokkal komolyabb a média megjelenése az első osztálynak, úgy hogy az idén AST futóművel, a Hadik Rallye Teamben megyek. Igen, igen; az autó készül, és nagyon szeretnék ott lenni a Miskolc Rally csütörtöki átvételein a Skodával. De ha nem jön össze, azaz nem készül el az Octavia, akkor is elindulunk valamivel. Egyébként nem titok, hogy azonnal beleszerettem az Ocatvia Kit-carba. A7-es, ezt meg kell tanulni vezetni. Sikerült tesztelem vele közel 80 kilométert. Hogy mit várok? Meg szeretném becsülettel tanulni az autót, és jó lenne minél több alkalommal célba érni! Ismerkedünk, tudom, hogy vannak tartalékok bennem is, és az autóban is. Hihetetlen a Skoda „feelingje”, a ritmusa. Hadik Bandi sokat segít az autóval kapcsolatban, remélem, kellemes meglepetést tudunk okozni szurkolóinknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!