boon-sportoldal

2008.04.05. 10:32

Mészöly a diósgyőri szurkolótábortól tart

<p>A Vasas vezetőedzője szerint a játékosainak el kell viselniük a DVTK-tábor fanatizmusát.</p>

Vágó Attila (Diósgyőr): - Öt stabil kezdőjátékosomra nem számíthatok különböző okok miatt, így olyan futballisták bizonyíthatnak majd, akik eddig kevesebbet játszottak. Mindezek ellenére jó passzban van a csapat. Becsületes, tisztességes párharcra számítok, a vereségre gondolni sem merünk.

Mészöly Géza (Vasas): - Mindenképpen abban a szellemben kell pályára lépnünk, mint tettük azt az Újpest ellen. Sok helyzetet kell kialakítanunk, ugyanakkor javulnia kell a helyzetkihasználásunknak. Bízunk benne, hogy mi tudjuk megszerezni az első gólt, mert az döntő fontosságú lehet. Fontos tényező lesz a hazai szurkolótábor, el kell viselnünk azt, ahogyan fanatizálni tudják a csapatukat.

Forrás:nb1.hu





A DVTK várható kezdőcsapata
DVTK (szerkesztőségünk szerint): Köteles - Mogyorósi, Kállai, Elek, Kerényi -  Lakatos, Vitelki - Szélpál, Pelecaci, Virág - Homma.
DVTK (portálunk látogatói szerint): Köteles - Mogyorósi, Hegedűs, Elek, Kerényi - Kamber, Pelecaci, Virág - Szélpál, Homma - Simon
DVTK (nb1.hu szerint): Köteles - Lakatos, Kállai, Mogyorósi, Elek - Szélpál, Vitelki, Virágh, Kerényi - Cardozo, Homma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!