boon-sportoldal

2008.04.04. 13:13

Ismét sok hiányzó a DVTK-ban

<p>A Kaposvár és a Honvéd elleni mérkőzéshez hasonlóan a Vasas ellen is többen hiányoznak a DVTK csapatából. Sebők és Pintér mellett Hegedűs, Kamber és Cardozo játéka sem biztos.</p>

A Vasas elleni meccsen a DVTK csapatából hiányozni fog, Sebők Vilmos, akit a Kaposvár ellen kiállítottak, és kétmeccses eltiltást kapott (ami ezen a mérkőzésen fog letelni), valamint Pintér Zoltán, aki sárga lapok miatt kénytelen kihagyni a piros-kékek elleni összecsapást.

Djordje Kamber sérülése miatt aligha lép pályára, és Gonzalo Cardozo is emiatt maradt ki a csapatból legutóbb. Rajtuk kívül Hegedűs Gyula lázas beteg volt a héten, az ő játéka is kérdéses a Vasas ellen.

A DVTK várható kezdőcsapata
DVTK (szerkesztőségünk szerint): Köteles - Mogyorósi, Kállai, Elek, Kerényi -  Lakatos, Vitelki - Szélpál, Pelecaci, Virág - Homma.
DVTK (portálunk látogatói szerint): Köteles - Mogyorósi, Hegedűs, Elek, Kerényi - Kamber, Pelecaci, Virág - Szélpál, Homma - Simon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!