boon-sportoldal

2008.03.12. 15:26

Spitzmüller piros autóval az Eger Ralin

<p>Miskolc - A Rali Országos Bajnokság versenynaptárának véglegesítése miatt egyelőre még nem tudott megállapodni Spitzmüller Csaba és Kazár Miklós egyetlen csapattal sem.</p>

Ezért az Eger Ralira A8-ban nevezetek, ha esetleg nem tudnának az első versenyre Szuper–2000-es autót bérelni, akkor akár egy N-es Mitsubishivel, akár egy Corolla WRC-vel is rajthoz tudjanak állni.

– Az MNASZ tegnap véglegesítette a versenynaptárt, így végre komolyan tárgyalhatunk a versenyautókról - mondta Spitzmüller Csaba. - Mindenképpen olyan szezont szerettünk volna futni, ahol mind a hét versenyen rajthoz tudunk állni, és lehetőleg ugyanolyan autóval. Amíg nem volt meg a végleges versenynaptár, sajnos nem tudtunk lefixálni semmit. A Miskolc Ralinak három időpontja is volt, a Mecsek és a Nyirád ralik időpontja is megváltozott. Elsősorban a Grifone-csapattól szeretnénk egy Szuper–2000-es autót bérelni. Vagy Fiat Grande Puntót, vagy pedig egy Corollát. A baj csak az, hogy minden hétvégén van versenye a csapatnak, és nem mondhattuk nekik azt, hogy erre a hétvégére kell a kocsi, de lehet, hogy egy héttel korábban vagy később. Nekik sem véges a kapacitásuk. Mivel az Eger Ralira már nevezni kellett, a csapatunk közösen arra a megállapodásra jutott, hogy a biztonság kedvéért A8-ban nevezzünk. Nagyon bízom benne, hogy a Toyota importőrével sikerül megállapodnunk.

Ha így lesz, akkor az első versenyre úgy néz ki, nem tudunk már Szuper–2000-es Corollát bérelni, de akkor mennénk egyet a régi, jól bevált Corolla WRC-vel. Sok biztosat nem tudok mondani, még az is lehet, hogy egy N-es Mitsubishi lesz a dologból, de akkor A-sítjuk egy kicsit. Egy biztos, Egerben mindenképpen ott leszünk, és az is biztos, hogy piros autóval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!