boon-sportoldal

2008.03.13. 13:11

Licenc: a DVTK hétfőn adja be dokumentációját

<p>Rövidesen elkezdődik az idei licenceljárás a honi futballban, aminek végén eldől majd, hogy mely együttesek felelnek meg a különböző követelményeknek az NB I-es bajnokság 2008/2009-es szezonját tekintve.</p>

A csapatoknak hétfőn 17 óráig van lehetőségük arra, hogy leadják a szükséges dokumentumokat. A klubok még az utolsó pillanatokban is lázasan dolgoznak azon, hogy legkésőbb a jövő hét első napján minden szükséges iratot le tudjanak adni, s ez alól a DVTK sem kivétel:

- A klublicenc kiírását januárban kaptuk meg, azóta gyakorlatilag ezzel vagyunk elfoglalva, az utóbbi két hétben pedig különösen - mondta lapunknak Dlusztus Imre, a Diósgyőr ügyvezetője. - Kilencvenkilenc százalékban már készen vagyunk, a fennmaradó egy százalékon pedig ebben a pillanatban is dolgozom. Minden rendben van, amit magam is alig hiszek, az anyagunkat hétfőn délután adjuk le a Magyar Labdarúgó Szövetségben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!