boon-sportoldal

2008.03.24. 08:25

Bekerült a jelentésbe Elek Norbert

<p>A Bp. Honvéd ellen játssza következő bajnokiját a Diósgyőr (pénteken 19 órától a fővárosban), és erre a meccsre újra "fel kell találnia” a védelmet, annak is a közepét Vágó Attila vezetőedzőnek.</p>

A Kaposvár ellen Hegedűs Gyula megkapta idei harmadik sárga lapját, emiatt ki kell hagynia a mérkőzést, és a kiállított Sebők Vilmost szinte biztos, hogy eltiltják, legalább egy meccsre.

És valószínűleg nem lesz ő az egyetlen diósgyőri, akiről szót ejtenek a fegyelmi tárgyaláson. Ugyanis a meccs után az öltözőfolyóson a sárga lapos eltiltása miatt a Rákóczi elleni bajnoki kihagyni kénytelen Elek Norbert "megtalálta” Viezer Roland játékvezetőt, akinek értésére adta, hogy mit gondol a szombati működéséről. A baj az, hogy a meccs sípmestere beleírta a jelenésébe a diósgyőri védő "produkcióját”, így az sem kizárt, hogy úgy büntetik meg, tiltják el a belső védőként is bevethető labdarúgót, hogy hivatalosan nem szerepelt a meccs résztvevői között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!