boon-sportoldal

2007.12.20. 00:23

Futballsztárok jótékonysági mezárverése

<p>Magyar és külföldi labdarúgók összefogásával jótékonysági árverést tartanak egy leukémiás gyermekeket, és egy korai fejlesztést támogató alapítvány javára.</p>

A külföldi világsztárok mezeit a Vatera.hu internetes portálon keresztül árverezik el, a licit december 21-én este 8-kor zárul. Emellett mindkét alapítvány javára további árveréseket is szervez a Vatera, az 1000 és 5000 forintos támogatásokat közvetlenül számukra utalják át.

Hétfő óta lehet licitálni a vatera.hu internetes portálon Nicolas Anelka, Rivaldo, Lukas Podolski, Kevin Kurányi és Massimo Oddo mezére. A befolyt összeget a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány és a United Way Magyarország sérült csecsemők rehabilitációját szolgáló programja kapja.

A mezeket a pepsifoci.hu kérésére magyar labdarúgók ajánlották fel.

A német színekben játszó Kevin Kurányi mezét Huszti Szabolcs ajánlotta fel, a licit szerda délelőtt 25 ezer forintnál tart. A Tőzsér Dániel által felajánlott brazil Rivaldo mezére 40000 forintnál tart az árverés. Mindkét mez bevételét a United Way Magyarország korai fejlesztő programjaira fordítják.

A Bayern München játékosának, Lukas Podolskinak a mezét Szabics Imre, az olasz Massimo OddoétGera Zoltán, a brit Boltonnál futballozó Nicolas AnelkáétBogdán Ádám adta át jótékonysági célokra.
Podolski mezéért 30 000 forint, Oddo mezéért 35 000 forint, Anelka mezéért pedig 25 000 forint volt szerda délelőttig a legmagasabb ajánlott ár.
A három árverés bevétele a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány programjait támogatja.

A licitek pénteken este 8-kor zárulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!