boon-sportoldal

2007.11.30. 17:35

Sallói távozásáról

<p>Sallói István szerdán este a labdarúgó Ligakupa döntőjének visszavágója után elbúcsúzott a DVTK futballistáitól, ezzel együtt befejezte a csapatot működtető Diósgyőr FC Kft.-nél végzett eddigi ügyvezetői munkáját.</p>

Sallói István szerdán este a labdarúgó Ligakupa döntőjének visszavágója után elbúcsúzott a DVTK futballistáitól, ezzel együtt befejezte a csapatot működtető Diósgyőr FC Kft.-nél végzett eddigi ügyvezetői munkáját. Sallói István a DVTK hivatalos honlapján úgy kommentálta távozását, hogy az ,,hirtelen ötlettől vezérelve született". Lapunk úgy értesült, hogy a hirtelen ötletnek kiváltó okai voltak, Sallói István, a klub legnagyobb tulajdonosának, a Szeviép Zrt.-nek az elnökével, Baranyi Sándorral való találkozás után intett búcsút Diósgyőrnek.

A találkozóról Baranyi Sándor nem kívánt nyilatkozni, így lapunk azon értesülését sem kívánta kommentálni, amely szerint Sallói István azután döntött a távozás mellett, hogy a Szeviép Zrt. első embere válaszút elé állította: vagy ügyvezetőként dolgozik Diósgyőrben úgy, hogy naponta megjelenik a vállalkozás székhelyén, az Andrássy úti stadionban, vagy csökkentett fizetés mellett, szaktanácsadói szerepet vállal. Sallói István szerdán este elköszönt Diósgyőrben.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!