Vegyész RC: Tisztelettel, alázattal szépen hozni a simát

Kazincbarcika - A férfi NB I 11. fordulójában szombaton 18.30-tól Vegyész RC – Pécsi TE-PEAC C-Doki meccset rendeznek.

Kazincbarcika - A férfi NB I 11. fordulójában szombaton 18.30-tól Vegyész RC – Pécsi TE-PEAC C-Doki meccset rendeznek.

A férfi élvonalban szereplő barcikai alakulat kedden simán vette a MEAFC által állított Magyar Kupa-akadályt (3:0), viszont előtte gyenge teljesítményt nyújtott, mert november 11-én 3:1-re kikapott a Pénzügy­őrtől (ám november 13-án legyőzte a Dunaferrt 3:1-re).

– A csapat könnyen vette a budapesti meccset, pedig tudtuk, tudták, hogy a nyáron erősödött a Pénzügyőr, az alapembereik mellé meghatározó játékosok érkeztek – tekintett még vissza Toma Sándor, a VRCK vezetőedzője. – A nyitásfogadásunk borzalmas volt, ilyen rosszra még én sem számítottam. Mindent kivédekeztek és mindenből visszatámadtak a fővárosiak, ami egy-két embert megfogott. A harmadik szettre összekaptuk magunkat, de ez kevés volt, attól, amit akkor nyújtottunk, több kell, sokkal több.

A kupáról az alábbiakat jegyezte meg Toma Sándor:

– A MEAFC nagyon készült ellenünk, akartak, kiváló hírverése volt az a találkozó a röplabdának. Örültem annak, hogy azok is játszhattak, akiknek a bajnokikon kevesebb lehetőség jut.

A Szolnokkal

A négy közé kerülésért az Openhouse Szolnoki RKSI lesz a barcikaiak ellenfele. Az első mérkőzést december 14-én (szerda) rendezik a Tisza-partján, az észak-borsodi visszavágót pedig december 18-án (vasárnap).

A PEAC elleni összecsapásról ekképpen vélekedett a VRCK szakvezetője.

– Az utolsó helyen állnak a tabellán, úgyhogy ennek megfelelő eredményt kell elérnünk, maximális tisztelet és alázat mellett – hangoztatta Toma Sándor. – Szép játékot kell mutatnunk azon nézőknek, szurkolóknak, akik kilátogatnak a csarnokba.

A Barcikában Kovács Z. nemrég bokahúzódást szenvedett, így vélhetően nem lép pályára.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!