BOON - Sport - NB III.

2018.10.07. 18:49

„Nagyon jó újra győzni!”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 9. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 9. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Tállya KSE – Sényő-Carnifex 1-1 (1-1)

Ibrány, 250 néző. V.: Mencsik.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Horváth B. (Paranai), Németh D., Minczér, Mihálszki (Lakatos), Nyitrai, Lippai, Turcsik, Bihari, Belényesi. Edző: Uray Attila.

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Hadházi, Lakatos (Ács), Phrakonkham, Fabu, Marics (Haburcsák), Kapacina, Barcsay (Ruska), Márton. Edző: Imrő László.

G.: Turcsik, ill. Fabu. Jók: az egész csapat, ill. Gagyi, Bodó, Klepács, Szabó, Barcsay.

Uray Attila: – A héten példátlan sérüléshullám sújtott minket, azonban azok a játékosok akik rendelkezésre álltak, kiválóan teljesítettek. Egyenlő erők küzdelmében igazságos döntetlen született. Gratulálok csapatomnak ebben a mérkőzésben ennyi volt. Sok sikert a Sényőnek.

Imrő László: – Ellentétes félidők. Az elsőben jól játszottunk de egy védelmi megingásunkat kihasználta a Tállya, a másodikban kapkodva, türelmetlenül játszottunk. A mai napon nem érdemeltünk győzelmet, de az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk az ellen a Tállya ellen, aki nagyon meggyőzően és kellemetlen stílusban futballozott. Gratulálok ellenfelünknek és további sok sikert nekik.


Cigánd SE – Gyöngyösi AK 2-2 (2-1)

Cigánd, 200 néző. V.: Fekete.

Cigánd SE: Gazsi – Sánta (Timkó), Répási, Kovács G., Molnár L., Baksa, Zanko, Varga, Engel (Horváth), Fodor, Bokros. Edző: Prisztács Tamás.

Gyöngyös: Daróczi – Csornij, Fehér, Pilinyi, Gábriel, Molnár E. (Fekete), Laurinyecz (Lizák), Dávid, Tarnai, Niedermüller (Papp), Forgács. Edző: Török János.

G.: Engel, Sánta, ill. Tarnai, Dávid. Jók: senki, ill. Lizák, Csornij, Fehér.

Prisztács Tamás: – Szűk kerettel készültünk a héten az edzéseken mert sok a sérültünk. A játékunk nem volt rossz, nekünk kellett kezdeményezni, a helyzeteink meg voltak, ám hátul belehibáztunk amit ellenfelünk kihasznált így lett döntetlen a vége. Megyünk tovább.

Török János: – A döntetlen igazságos, habár a szerkezet váltásunk után a győzelem is benne volt a játékunkban.


Salgótarjáni BTC – FC Tiszaújváros 0-6 (0-5)

Salgótarján, 300 néző. V.: Tamási.

Salgótarján: Megyeri – Nyéki, Czutor, Boros (Tóth M.), Bata, Tarlósi M. (Ribarics), Magos, Benkő-Bíró, Tóth O., Tarlósi P., Híves (Szandai). Edző: Vágó Attila.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics (Hussein), Nagy D., Bussy, Lippai, Nagy P., Orosz, Illés (Pap), Papp, Kertész (Faggyas), Molnár. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Kertész (3), Orosz, Molnár, Nagy P. Jók: senki, ill. az egész csapat.

Szabó Gábor, technikai vezető: – Mélyen tudásunk alatt játszottunk. Érthetetlen számunkra ez a délután, de ez semmit ne von le az ellenfél érdemeiből.

Gerliczki Máté: – Az eltelt kilenc mérkőzés alatt sokszor játszottunk már ilyen jól, viszont most a 25 perc gólfesztiváljával teljesen megtörtük az ellenfelet. A második félidőnek a fő célja az a volt, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a mérkőzést, mivel ez is teljesült ezért elégedettek lehetünk.


Sajóbábonyi VSE – Nyírbátori FC 3-0 (1-0)

Sajóbábony, 250 néző. V.: Hanyecz.

Sajóbábony: Jakab – Molnár M., Balogh D., Tátrai, Lakatos (Péter), Tóth I., Horváth Sz., Fazekas, Csattos (Erdei Nagy), Tucsa, Sebők (Icsó). Edző: Kriston István.

Nyírbátor: Vasas – Reznek, Szegedi, Sárosi, Tóth M., Vámos, Pálinkás, Benkő (Scheibli), Boros, Bagi (Kovács), Fenyőfalvi (Urbán). Edző: Szilágyi Krisztián.

G.: Horváth Sz. (2), Balogh D. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Kriston István: – Nagyon jó újra győzni! A mai mérkőzésen és az egész héten úgy készültünk, hogy csakis a siker az elfogadható. Gratulálok a srácoknak!

Szilágyi Krisztián: – Gratulálok a hazaiaknak.


Jászberényi FC – Putnok FC 4-0 (2-0)

Gyöngyös, 100 néző. V.: Sipos.

Jászberény: Miski – Szemere, Szőllősi (Győrfi), Hevesi-Tóth, Ludasi, Fejes (László), Herczeg, Szanyi, Farkas, Svedyuk (Szanku), Sándor. Edző: Arany László.

Putnok FC: Fülöp – Tóth Sz., Madarász (Kemény), Zimányi (Illés), Bene, Katona (Varga), Czető, Mahalek, Süttő, Constantinescu, Csirszki. Edző: Koszta Péter.

G.: Farkas (2), Hevesi-Tóth, Herczeg. Jók: az egész csapat, ill. Constantinescu, Csirszki.

Arany László: – Jól jöttünk ki a mérkőzés fordulópontjából és 2-0-nál egy kis szerencsénk is volt, de úgy érzem teljesen megérdemelt győzelmet arattunk a szervezetten játszó Putnok ellen.

Koszta Péter: – Óriási hibáinkat kihasználta a Jászberény és megérdemelten nyert.


Diósgyőri VTK tartalék – Eger SE 3-2 (0-2)

Miskolc, 100 néző. V.: Valu.

DVTK tartalék: Bukrán – Bárdos, Szűcs, Zsiga, Korbély (Mertse), Farkas M., Géringer T., Orosz, Tóth B. (Zsemlye), Erdősi (Varga), Fenyőfalvi. Edző: Vég Csongor.

Eger: Tajti – Mikolka, Farkas K., Antal (Vajda), Gresó, Titkó (Busai), Lőrincz, Pataki, Kacsó (Fekete), Debreceni, Lakatos. Edző: Vígh Ferenc.

G.: Bárdos, Varga, Mertse, ill. Titkó, Kacsó. Jók: Varga, Bárdos, Mertse, Orosz, ill. senki.

Vég Csongor: – Lejátszottuk ennek a szezonnak a legrosszabb első félidejét, valamint a legjobb másodikat. A fiatal játékosainkban tudatosítani kell, hogy az élsport azon a hőfokon zajlik, ahogyan a másodikban játszottunk. Remélem a fiúkban ez a győzelem átszakít egy gátat. Egy jó csapatot sikerült megverni, hatalmas fordítással.

Vígh Ferenc: – Két ellentétes félidő volt. A másodikban érthetetlen amit csináltunk, szinte a teljes csapat csődöt mondott.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!