BOON - Sport - NB III.

2018.07.18. 13:59

A labdarúgók gőzerővel készülnek az új idényre Putnokon

Putnok - Alig, hogy a Putnok FC számára befejeződött az NB III-as labdarúgó bajnokság, máris a következőre készül a harmadosztály mezőnye.

Putnok - Alig, hogy a Putnok FC számára befejeződött az NB III-as labdarúgó bajnokság, máris a következőre készül a harmadosztály mezőnye.

A bronzérmes gömöriek rövid pihenője közben hivatalosan is átadták a felújított Várady Béla Sportközpontot, bő egy héttel ezelőtt pedig Koszta Péter együttese megkezdte a felkészülést is.

Több edzőmeccs is

Szűk egy hónapos munka vár a putnoki labdarúgókra, közben pedig több edzőmérkőzés is vár az együttesre, sőt kettőt már le is játszottak. Az NB II-es Kazincbarcika vendégeként egy gólgazdag találkozón 4–3-ra maradtak alul, majd a szlovák II. osztályú Rimaszombat ellen, ugyancsak idegenben 1–1-es döntetlent értek el.

A bajnoki nyitányig a szurkolók még háromszor láthatják hazai körülmények között a Putnok FC-t. Július 21-én a Tállya, négy nappal később az NB III-as újonc Sajóbábony, július 28-án pedig az FC Tiszaújváros látogat a gömöri településre. Időközben a Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették az NB III-as csoportbeosztást és a sorsolást is. A Putnok FC az új szezont a Hajdúságban, a Debreceni EAC vendégeként kezdi meg augusztus 4-én, hazai körülmények között pedig egy héttel később a Szolnoki MÁV ellen mutatkozik be Koszta Péter együttese.

ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!