BOON - Sport - NB III.

2018.01.16. 15:21

Putnok FC: Szabadban, teremben

Putnok - Hétfőn délután látott munkához a Putnok FC NB III-as labdarúgócsapata.

Putnok - Hétfőn délután látott munkához a Putnok FC NB III-as labdarúgócsapata.

A kék-feketék végig hazai környezetben gyűjtik az erőt, füves pályájuk készülőfélben van, az alapozást műfüvön végzik.

Egyszer vagy kétszer

– Az erőgyűjtés elején napi egy, majd később lehetséges, hogy napi két műfüves foglalkozást tartunk – mondta Koszta Péter vezetőedző, aki a városban testnevelő tanárként is dolgozik. – Ez persze attól függ, hogy miként tudjuk összeegyeztetni a civil elfoglaltságokat, azaz a munkahelyi „ügyeket” a sporttal. Amennyiben egyébként nekem iskolai dolgom lesz, akkor Zabos Attila pályaedző segít ki.

A putnokiak végig hazai környezetben dolgoznak, nagy hideg, vagy jelentős mennyiségű hó esetén a műfüves csarnokban gyűjtik az erőt.

– Nyolc edzőmérkőzésünk lesz, a programot már összeállítottuk és ezen csak kivételes esetben változtatunk – folytatta Koszta Péter. – Többnyire itthon meccselünk, háromszor megyünk vendégségbe. Annak jegyében láttunk munkához, hogy tervünk változatlan maradt: a bajnokságban a mezőny első felében akarunk végezni. Jó szereplésünkhöz minden feltétel adott.

Március 24-én

Az együttes a tavaszi idényben visszatér saját otthonába, ezzel megszűnik a mucsonyi vendégszereplése. Erről ezt közölte a tréner:

– A tervek szerint március 24-én, az NB I-es Vasas FC vendégjátékával avatjuk fel a Várady Béla Sportközpont küzdőterét. Teljes pályacserét végeztek, öntözőrendszerrel, fedett lelátóval, 800 ülőhellyel, a vendégoldalon szociális helyiségekkel, beléptetőrendszerrel, VIP-résszel. A teljes kivitelezés 270 millió forintba kerül, az pedig köztudott, hogy az öltözőépületet már korábban felújították. Március 24-ig két hazai összecsapásunk lenne: a Füzesgyarmat és a Nyírbátor elleni 90 percünk várhatóan még Mucsonyban lesz.

Csicsvári távozott

A kék-feketék keretében eddig egy változás történt: Csics­vári Milán távozott, a Pénzügyőr együttesében folytatja pályafutását.

– Pillanatnyilag nem tudom, hogy ki akar még távozni – közölte a vezetőedző. – Egyelőre érkezőnk nincs, a távozók függvényében hozzuk meg igazolási döntéseinket, és ha szükséges, akkor posztokra „szerzünk” labdarúgókat.

ÉM-KT


A Putnok FC felkészülési mérkőzései

Január 27., szombat, 17.00: Putnok FC – Ózdi FC

Január 28., vasárnap, 13.00: Nyíregyháza Spartacus – Putnok FC

Február 7., szerda, 18.00 (?): Putnok FC – Tállya KSE

Február 11., vasárnap, 11.00: Vasas FC – Putnok FC

Február 14., szerda, 18.00: Putnok FC – Felsőzsolca

Február 17., szombat, 11.00 (?): Putnok FC – Rimaszombat

Február 21., szerda, 17.00: Putnok FC – Ózdi FC

Február 24., szombat, 11.00: FC Tiszaújváros – Putnok FC


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!