BOON - Sport - NB III.

2017.09.09. 21:09

„Nagyon nagy taktikai harc volt”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 5. fordulójában három megyei csapatunk játszott szombaton.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 5. fordulójában három megyei csapatunk játszott szombaton.

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Jászberényi FC 0-0

Tiszaújváros, 200 néző. V.: Farkas.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Márton, Dajka, Turcsik, Nagy D. (Illés), Nagy P., Hussein, Orosz, Balogh G. (BUssy), Lipusz (Lukács B.). Edző: Gerliczki Máté.

Jászberény: Menczeles – László, Tisza, Hevesi-Tóth, Ludasi, Bálint (Switzer), Fejes, Lékó, Nagy R., Mile, Lukács R. (Szilágyi). Edző: Gelei Károly.

Jók: Márton, Turcsik, Hussein, ill. Mile, Hevesi-Tóth, Tisza.

Gerliczki Máté: – Nagyon nagy taktikai harc volt, oda-vissza ismertük egymást. Büszke vagyok játékosaimra mert amit a héten gyakoroltunk a Jászberény játékával és pontrúgásaival kapcsolatban azt maximálisan meg tudták oldani. A három meccs, nulla pont után fontos volt, hogy pontokat szerezzünk. Azt mondhatjuk, hogy jogos volt a döntetlen, de mindent megtettünk a győzelem érdekében.

Gelei Károly: – Két jól felkészített csapat találkozott, amelyek teljesen ismerték egymás játékát. A meccs nem volt látványos viszont nagy küzdelem folyt a pályán. A döntetlennel elégedettek vagyunk mert innen nem sok csapat fog ponttal távozni.


Salgótarjáni TC – Tállya KSE 2-1 (0-0)

Salgótarján, 200 néző. V.: Mencsik.

Salgótarján: Lékai – Gubacsi, Lupták (Takács), Banjac, Bogáti (Zsivóczky-Pandel), Spitzmüller, Gábor (Sulcz), Kovács, Oláh, Híves, Gál. Edző: Zoran Kuntic.

Tállya: Tarr – Horváth B., Lakatos (Balogh), Paranai, Irhás, Mihálszki (Ondó), Németh B., Lippai, Polényi (Horváth N.), Bihari, Minczér. Edző: Pachinger János.

G.: Gubacsi, Zsivóczky-Pandel, ill. Polényi.

Jók: Gál, Spitzmüller, Híves, ill. Tarr.

Zoran Kuntic: – Tudtuk hogy nehéz mérkőzés lesz mert masszív csapat a Tállya, akik jól védekeznek. Az első félidőben rossz felfogásban játszottunk de a másodikban a sok helyzetből kettőt kihasználtunk.

Pachinger János: – Küzdött, hajtott a csapat, de ez úgy néz ki kevés. Sajnos megérdemelt a hazai csapat győzelme mivel több lehetőséget alakítottak ki a gólszerzésre.


Putnok FC – Monori SE 0-0

Múcsony, 150 néző. V.: Nazsa.

Putnok: Egyed – Nyisalovits, Zimányi Á., Fehér, Balogh A. (Bocsi), Katona, Czető, Illés, Kemény (Tóth Sz.), Csicsvári, Csirszki (Kovács). Edző: Koszta Péter.

Monor: Bozsó – Csicsek (Urbán), Villányi, Mundi, Mészáros (Bonifert), Karacs, Pintér, Hunya, Balogh M., Sági, Tóth Á. Edző: Horváth Dávid.

Jók: Nyisalovits, Fehér, Katona, Czető, ill. Villányi, Mundi, Mészáros, Karacs, Hunya.

Koszta Péter: – Mindkét csapat megnyerhette volna mérkőzést, ilyenkor általában döntetlen szokott lenni.

Horváth Dávid: – A rangadóhoz híven volt a meccsben küzdelem és játék is, egyik csapat sem tudta a győztes gólt megszerezni ezért reális a döntetlen. Nem sokan fognak pontot rabolni a Putnoktól.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!