BOON - Sport - NB III.

2017.04.08. 19:57

„Az első félidőben borzasztó bután játszottunk”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 26. fordulójában három megyei csapatunk szerepelt szombaton.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 26. fordulójában három megyei csapatunk szerepelt szombaton.

Jászberényi FC – Termálfürdő FC Tiszaújváros 2-2 (1-1)

Jászberény, 150 néző. V.: Farkas.

Jászberényi FC: Menczeles - László, Nyárasdi, Mile, Hevesi-Tóth, Ludasi, Bojtor, Szilágyi (Tisza), Prasler (Huller), Hamar, Birtalan. Edző: Gelei Károly

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Dajka (Viscsák), Lukács (Nagy), Bussy, Kerekes, Hussein, Orosz, Molnár F., Fabu, Kristófi (Somogyi). Edző: Gerliczki Máté.

G.: Bojtor (2), ill. Kristófi (2). Jók: Bojtor, Mile, Ludasi, ill. az egész csapat.

Gelei Károly: - Hoztuk a hazai formánkat. Az első félidőben borzasztó bután játszottunk, a másodikban rendeztük a sorainkat, de nem sikerült megszereznünk a győzelmet.

Gerliczki Máté: – A múlt heti hazai vereség után rendkívül fontos volt, hogy legyen tartásunk és jó eredményt érjünk el. Úgy gondolom, hogy a játék képe alapján ez a döntetlen reális és jó eredmény. Gratulálok a játékosaimnak és a stábomnak is mert nagyon keményen dolgoznak hétről-hétre.


Tállya KSE – Kazincbarcikai SC 3-3 (2-1)

Tállya, 400 néző. V.: Veizer.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Tóth Sz., Paranai (Németh B.), Németh D., Irhás, Pataki (Horváth N.), Lippai, Polényi (Horváth B.), Bihari, Galambos. Edző: Pachinger János.

Kazincbarcika: Somodi – Szemere, Constantinescu, Farkas, Faggyas, Sigér, Burics (Kis), Belényesi, Fekete, Bene, Molnár (Kardos). Edző: Koleszár György.

G.: Galambos, Polényi, Lippai, ill. Constantinescu, Kardos, Tóth Sz. (öngól). Jók: az egész csapat, ill. Somodi, Constantinescu, Fekete, Belényesi, Farkas.

Pachinger János: - Nagyon jó meccset játszottunk a listavezetővel, mind színvonalában mind iramában. Sajnos a vendégek pontrúgásaival meggyűlt a bajunk és a szerencsével is hadilábon álltunk ma, de mindenképpen jár a gratuláció a csapatnak, mert ma is mindent megtettek a győzelemért.

Koleszár György: – Igazi borsodi rangadót játszottunk.


A labdarúgó NB III Keleti csoport 2016/2017-es évadjának tavaszi órarendje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!