BOON - Sport - NB II.

2017.10.28. 15:58

Ez a forduló vízválasztó lehet a Barcikának

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 15. furdulójában vasárnap a Kazincbarcikai SC játszik a Zalaegerszegi TE FC ellen Tiszaújvárosban.

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 15. furdulójában vasárnap a Kazincbarcikai SC játszik a Zalaegerszegi TE FC ellen Tiszaújvárosban.

Labdarúgó NB II, 15. forduló

Kazincbarcikai SC – Zalaegerszegi TE FC (Tiszaújváros, vasárnap, 13.30)

Vitelki Zoltán, a Kazincbarcikai SC vezetőedzője: – Az elmúlt fordulóban Győrött játszottunk, ahol sikerült nagyon jó mérkőzést vívnunk annak ellenére, hogy a 3 pontot nem tudtuk megszerezni. Viszont volt bennünk tartás, és megmutattuk, hogy egy jó csapat ellen is képesek vagyunk futballozni. Ez feküdt nekünk, viszont ez a mérkőzés is rávilágított arra, hogy nagy koncentrációval kell játszani, mert minden egyes hibánkat megbüntették a hazaiak. A hétvégi forduló mindenképpen vízválasztó lehet, hiszen eléggé sűrű a mezőny körülöttünk, és mindenféleképpen csak a 3 pont tarthat bennünket „életben”.

A KBSC-ben Takács P. és Kovács O. sérült, a többiek rendben vannak.

A kazincbarcikaiak várható össze­állítása: Somodi – Palmes, Heil, Belényesi, Süttő – Sigér Á., Hegedűs D. – Engel A., Bene, Micsinai – Boros.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!