BOON - Sport - NB II.

2017.07.13. 11:15

KBSC: érkezők Szatmárnémetiből

Kazincbarcika - A három diósgyőri fiatal közül csak kettő marad Kazincbarcikán.

Kazincbarcika - A három diósgyőri fiatal közül csak kettő marad Kazincbarcikán.

Újabb felkészülési találkozót játszott szerdán a Kazincbarcikai SC NB II-es labdarúgócsapata, méghozzá a Nyírbátori FC ellen. Az észak-borsodiak kerete a kezdés óta (június 27.) mozgásban van, jöttek-mentek a próbajátékosok, illetve távoztak futballisták az előző szezonbeli keretből. Az új jövevények közül Takács Péter és Kristófi Sándor leigazolásáról már beszámoltunk, valamint írtunk három DVTK-s fiatal „átvételéről”. Velük kapcsolatban kiderült: Lőrincz Patrik és Boros Gábor vélhetően marad is Barcikán (a hét további részében születhet megállapodás velük), Maha­lek Marcell viszont – sérülés miatt – nem.

A kapus nem kell

Dan Marius Constatinescuval – aki az előző bajnokságot is a KBSC-nél töltötte – sikerült újabb szerződést kötnie a másodosztály újoncának, míg a kapus Somodi Bence ügyében megállapodás született a Kaposvári Rákóczi FC-vel, így a hálóőr végleg a barcikaiak labdarúgója lett. A belső védő Valter Heil (Olimpia Satu Mare) marad, ahogy a középpályás Toni Kanalos (Olimpia Satu Mare) is. A bekk Raul-Ioan Palmest (Budapest Honvéd) szeretnék megszerezni, de még meg kell egyezni a fővárosi klubbal, ő kölcsönbe érkezhet Barcikára.

A próbajátékon szerepelt kapus, Ivancsics Alex (Kisvárda) nem felelt meg, csakúgy, mint a védekező középpályás, Csordás Szabolcs (Soproni VSE) sem. Nem tartanak igényt a romániai Daniel Popa, illetőleg Kemény Tamás (Kozármisleny) szolgálataira. A belső, valamint szélső védőként egyaránt szerepeltethető Koval Viktor (Debrecen) sorsa a szombati felkészülési találkozó után dől majd el, míg Tóth Szabolcs (Tállya) a Kazincbarcikai SC-nél folytatja karrierjét.

ÉM-MI


A pályán

Kazincbarcikai SC – Nyírbátori FC

3-1 (2-0)

Kazincbarcika, 50 néző. V.: Szoboszlay.

KBSC, 1. félidő: Ivancsics – Tóth Sz., Palmes, Heil, Süttő – Burics, Takács P., Sigér Á., Engel – Kanalos, Boros G.

KBSC, 2. félidő: Ivancsics – Popa, Fekete, Koval, Lőrincz P. – Szemere, Constantinescu, Csordás Sz., Süttő (Kanalos) – Kemény, Bene. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

A KBSC gólszerzői: Boros, Takács P., Kanalos.

A KBSC következő ellenfele szombaton 10 órától az NB III-as FC Tiszaújváros lesz.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!