BOON - Sport - NB II.

2016.05.08. 21:10

Mezőkövesd Zsóry FC: a szív diadala volt

<p style="text-align: left;">Ajka, Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 26. fordulójában idegenben nyert vasárnap a Mezőkövesd Zsóry FC.

Ajka, Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 26. fordulójában idegenben nyert vasárnap a Mezőkövesd Zsóry FC.

FC Ajka – Mezőkövesd Zsóry FC 0-1 (0-0)

Ajka, 150 néző. V.: Andó-Szabó (Ring, Kulman).

FC Ajka: Gőcze – Jagodics, Pákai (Majos, 49.), Fodor M., Zámbó – Horváth A., Sóron (Sowunmi, 70.), Pál D.,  Petneházi, – Stieber (Lattenstein, 75.), Czár. Vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó – Vági, Devecseri, Szeles, Sós  – Hegedűs D., Tóth B. – Rácz (Tajthy, 89.),  Szatmári, Orosz M. (Molnár G., 52.) – Heffler (Nicorec, 55.). Vezetőedző: Pintér Attila.

87. perc: Nicorec átadása után Molnár G. öt méterről bombázott a hálóba, 0-1.

Jók: Gőcze, Jagodics, ill. Dombó, Devecseri, Molnár G.

Lengyel Ferenc: – Nyílt mérkőzés volt. Taktikusan játszottunk, voltak helyzeteink de sajnos a második félidőben többen is elfáradtak és nyomás alá helyezett minket az ellenfél. Fájó a vereség de lehet belőle építkezni.

Pintér Attila: – Tudtuk hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Megvoltak a lehetőségeink, ha az egyiket hamarabb kihasználjuk könnyebb lett volna a dolgunk és nem kellett volna  a végéig izgulnunk. A szív diadala volt és versenyben maradtunk a feljutásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!