BOON - Sport - NB II.

2016.04.30. 10:43

Mezőkövesd Zsóry FC: jobban oda kell figyelniük

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 25. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC együttese a Soroksár FC csapatát fogadja Mezőkövesden, szombaton 19.00-tól.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 25. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC együttese a Soroksár FC csapatát fogadja Mezőkövesden, szombaton 19.00-tól.

Labdarúgó NB II, 25. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC – Soroksár FC (Mezőkövesd, szombat, 19.00)

Pintér Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – A soroksári csapat jó játékerőt képvisel, élvonalbeli játékosokat igazoltak a kapustól a csatárig minden csapatrészre. Tapasztalt labdarúgókat is szerződtettek, s olyan fiatalokat is, akik a Ferencvárosban az NB I kapuján kopogtattak. Ők már fölszabadultan játszhatnak, nekünk pedig meg kell oldanunk a feladatunkat, ha versenyben akarunk maradni a végéig a feljutó helyért. Kicsit jobban oda kell figyelnünk, s jobban ki kell használnunk a lehetőségeinket, mint legutóbb Kisvárdán. Köszönjük, hogy sokan elkísértek bennünket a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városba. Nagyon nagy szükségünk lesz a mostani fordulóban is szurkolóink buzdítására, hogy átlendítsenek minket az esetleges holtpontokon.

A matyóvárosiaknál eltiltott és sérült ezúttal nincs. A támadó Frőhlich szereplése ennek ellenére nem biztos, Devecseri és Hegedűs D. viszont valószínűleg bevethető.

A Mezőkövesd Zsóry FC elképzelt kezdőcsapata: Dombó – Vági, Dvorschák, Szeles, Fótyik – Tóth B., Hegedűs D. – Molnár G., Rácz (Nicorec), Szatmári L. – Heffler (Sós B.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!