BOON-Sport-MKC

2017.07.13. 12:20

Mezőkövesdi KC: Drizner Péter a vezetőedző

Mezőkövesd - Helyi szakember irányításával indulnak neki a dél-borsodiak a következő idénynek.

Mezőkövesd - Helyi szakember irányításával indulnak neki a dél-borsodiak a következő idénynek.

Sokáig nem lehetett tudni, hogy ki lesz az élvonaltól tavasszal búcsúzott Mezőkövesdi KC NB I/B-s férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője. Amint az ismert, az előző, még NB I-es szezont Molnár Ferenccel a kispadon kezdte el a Kövesd, ám a pontvadászatot már Janó Pál irányításával fejezte be az együttes. Pap Tamás, az MKC elnöke szerdán lapunknak elárulta: a tréneri munkákkal egy helyi edzőt, Drizner Pétert bízták meg. A klubirányító a szakemberrel kapcsolatos elvárásról röviden így fogalmazott: „Bízunk benne, hogy a lehető legtöbbet ki tudja hozni a csapatból.”

Még négy-hat

A mezőkövesdi illetőségű, 1982-es születésű Drizner Péter nevelőedzője Juhász István volt, játékos-pályafutása során erősítette az MKC utánpótlás- és felnőtt csapatait, a DKC-Miskolc, az Eger, valamint a Füzesabony alakulatát. Edzői pályafutását 2013-ban a kövesdi „hátországban” kezdte, egy kitérője volt, a 2015/2016-os szezonban Füzesabonyban dolgozott.

14 fősre tervezik

Az edző lapunkkal megosztotta: a keretet 14 fősre tervezik, néhány fiatallal kibővítve. Pillanatnyilag Tóth Koppány, Bartók Levente (kapusok), Fábián Roland (balszélső), Kovács Bence (balátlövő), Horváth Lóránd, Zelei Botond (irányítók), Angyal Norbert (jobbszélső), és Jóga Norbert (beálló) áll rendelkezésre, úgyhogy még 4-6 kézilabdázót várnak, remélnek, illetve lesznek olyan helyi utánpótláskorú játékosok, akik a felnőtt kerettel fognak edzeni. A Mezőkövesdi KC csapata a bajnoki felkészülést július 26-án, szerdán kezdi meg.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!