BOON-Sport-MKC

2017.02.23. 13:55

MKC: Két elnökségi tag viszi tovább a napi ügyeket

Mezőkövesd - Az elnök személyesen közölte döntését, lemondását a csapattal.

Mezőkövesd - Az elnök személyesen közölte döntését, lemondását a csapattal.

Amint arról már beszámoltunk, kedden bejelentette lemondását Mata Tibor, a férfikézilabda NB I-ben szereplő Mezőkövesdi KC elnöke. A szakvezető többek között azt írta közleményében, hogy az elmúlt három hónapban személyét sorozatos támadások érték, és az alaptalan vádaskodások és fenyegetések miatt nem tudja tovább vállalni a társadalmi jellegű feladatait a klub élén, az elnökségben. Hozzátette: „Minden támogatónak hálásan köszönöm az elmúlt időszakban a mezőkövesdi kézilabda működtetéséhez és életben tartásához nyújtott támogatását és segítőkész emberi hozzáállását! Kiemelten köszönöm Mezőkövesd Város Önkormányzatának és Kovács István úrnak az elmúlt években nyújtott magas szintű támogatásokat! A továbbiakban is a mezőkövesdi kézilabda szurkolója maradok. Hajrá MKC!”

Mata Tibor a döntését kedden este, az aznapi edzés előtt személyesen közölte a csapat tagjaival is.

Az utolsó helyen

A kövesdi klubnak három elnökségi tagja maradt Nagy István múlt novemberi és Mata Tibor mostani távozása után: Csiger Lajos, Szobonya Sándor és Holdoner István van továbbra is az egyesület vezető testületében. Az aktuális ügyeket utóbbi kettő „viszi”, és ők is rendelkeznek aláírási jogkörrel – minderre az alapszabály ad lehetőséget.

Az MKC jelenleg az utolsó, 14. helyen áll az élvonalban, mindössze 3 pontot szerezve. A kövesdiek még Molnár Ferenc vezetőedzővel kezdték el a 2016/2017-es bajnokságot, ám a klubvezetés az eredménytelenség miatt decemberben edzőt váltott, Janó Pál vette át a szakmai munka irányítását.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!