BOON-Sport-MKC

2016.07.10. 18:05

MKC: Fehérorosz beállós jön a kövesdi alakulathoz

Mezőkövesd - Tovább erősödött a dél-borsodiak kerete, amelyben még van kiadó hely.

Mezőkövesd - Tovább erősödött a dél-borsodiak kerete, amelyben még van kiadó hely.

Egy BL-résztvevő csapattól, a HC Meshkov Bresttől érkezik játékos a Mezőkövesdi KC NB I-es férfi­kézilabda-csapatához: a 24 éves fehérorosz beálló, Artsiom Selvasiuk egy évre kölcsönbe kerül a Kavicsos-tó partjára. A légiós július 18-án „fut be” Borsodba, ugyanis a felkészülés július 20-án indul. További érkező Vaskó Péter jobbszélső Tatabányáról, valamint Pordán Gábor (jobbátlövő) Balatonfüredről. A kövesdiek már korábban leigazolták a jobb szélre Nagy Norbertet, a kapuba pedig Egerből Kovács Jánost. A klub még a balátlövő pozícióra keres embert. Molnár Ferenc vezetőedző csapata július 25. és 29. között Törökszentmiklóson edzőtáborozik, és ennek lezárásaként edzőmeccset játszik július 29-én Békésen az NB I/B-s hazaiakkal.

Orosháza, Ózd

Oda-vissza találkozók vannak tervezve az FTC-vel, illetve a Gyöngyössel, viszont a törökszentmiklósi tornán (augusztus 19–20.) nem vesz részt az együttes, egyéb elfoglaltság miatt. Augusztus 26–28-án az MKC ott lesz az orosházi Üveg Kupán, míg szeptember 2-án, pénteken Ózdra utaznak a kövesdiek. A bajnokság szeptember 10–11-én kezdődik, és 26 fordulóból áll majd.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!