BOON-Sport-MKC

2016.07.30. 15:29

MKC: bemutatkozott az új alakulat

Mezőkövesd - Pénteken késő délután lejátszotta első felkészülési találkozóját a Mezőkövesdi KC NB I-es férfi kézilabdacsapata.

Mezőkövesd - Pénteken késő délután lejátszotta első felkészülési találkozóját a Mezőkövesdi KC NB I-es férfi kézilabdacsapata.

A dél-borsodiak még a hétfő reggeli hazai edzés után keltek útra Törökszentmiklósra, ahol edzőtáborba vonultak. Itt péntekig napi három tréninget tartott Molnár Ferenc vezetőedző és stábja, majd a hetet a békési előkészületi találkozó zárta.

Az összecsapáson pályára lépett a horvát PPD Zagreb bal átlövője, Marko Vukic, aki minden bizonnyal marad a Kavicsos-tó partján. Az MKC kerete már majdnem teljes, de még várható erősítés. A kövesdiek augusztus 3-án, szerdán 18 órától a Ferencvárost fogadják a következő felkészülési meccs keretében.

- ÉM-MI -


Jegyzőkönyv

Békés-Drén KC – Mezőkövesdi KC 22-29 (11-13)

Békés, 100 néző. V.: Nagy, Túróczy.

Mezőkövesdi KC: Kovács J. – Szepesi (4/4), Vukic (3), Radnic (5), Trivkovic (3), Pordán (1), Vaskó (2). Csere: Holló (k), Kovács B. (-), Kiss R. (4/3), Grünfelder (3), Grigorjev (-), Gulás (1), Nagy N. (1), Selvasiuk (2). Vezetőedző: Molnár Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!