BOON - Sport - Megye II.

2018.10.07. 19:10

„Nem értem miért kell egy ilyen mérkőzésre „külföldi” játékvezetőt küldeni? ”

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának 9. fordulójában négy meccset játszottak vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának 9. fordulójában négy meccset játszottak vasárnap.

Alsózsolca – Sajóvámos 4-3 (1-3)

Alsózsolca, 250 néző. V.: Rozsnaki.

Alsózsolca: Mulató - Ivancsó (Nagy Á.), Vadász M, Hegedüs, Erdélyi, Bódi Krisztofer, Rontó (Vadász G.), Horváth, Nagy, Vadász R., Porkoláb (Kiss). Edző: Hegedüs Csaba.

Sajóvámos: Szendi - Fejes, Hajkó, Mohácsi (Janó), Tóth (Balogh), Apostol, Gelyeta, Illovai, Szilágyi (Paszternák), Stefán, Hunyadi. Edző: Tóth Barnabás.

G.. Vadász (2), Bódi Krisztofer, Rontó, ill. Fejes, Szilágyi, Hegedüs (öngól). Jók: az egész csapat, ill. mindenki.

Hegedüs Csaba: - Fordulatos mérkőzésen az első félidőben belealudtunk... Pontatlanul, sok egyéni hibával játszottunk. Szünet után rendeztük sorainkat és mindent megtetünk a győzelemért. Mielőbbi gyógyulást Porkoláb Marcellnak.

Tóth Barnabás: - Egy megnyert mérkőzésen a játékvezető nagyban befolyásolta a végeredményt. Nem értem miért kell egy ilyen mérkőzésre "külföldi" játékvezetőt küldeni?


Dédestapolcsány – Rudabánya 3-3 (2-2)

Dédestapolcsány, 80 néző. V.: Leveleki.

Dédestapolcsány: Bogdán - Tózsa Dédesi, Mészáros, Burger (Vadnai M.), Pál, Zsámbok (Váradi), Schveiczer, Toma, Lázi, Germuska, Bartók (Vadnai T.). Elnök: Galuska József.

Rudabánya: Keller - Tomolya, Sike, Theisz, Kiss, Káló (Szajkó), Guba, Kovács, Fülöp, Holló, Balog. Edző: Veres Béla.

G.: Lázi (2), Schveiczer, ill. Tomolya, Kiss, Sike. Jók: Lázi, Schveiczer, Mészáros, ill. Keller. Ifi: 1-3.

Galuska József: - Küzdelmes mérkőzésen, ha helyzeteinket jobban kihasználjuk, akkor itthon tarthattuk volna a három pontot.

Veres Béla: - Kétszer is vezettünk idegenben mégis csak egy ponttal távozunk. Ha nem a játékvezetéssel foglalkozunk, hanem a játékkal, akkor megnyerhettük volna a mérkőzést. Sok sikert a hazaiaknak. Gratulálok az ifi győzelméhez!


Alsóvadász – Sajószentpéter 4-2 (1-1)

Alsóvadász, 150 néző. V.: Balázsi.

Alsóvadász: Váradi - Ganyi M., Krajnyák, Siroki, Vróbel (Dienes), Balázs (Szaniszló), Putnoki (Farkas), Ganyi E., Kiss (Lázi), Faludi (Lakatos), Horváh. Elnök:Szemán János.

Sajószentpéter: Mertus - Guba, Budai, Bihari, Balogh, Demeter (Szaszin), Páró, Szabados (Balogh), Sáfár A., Kelemen, Somogyi. Edző: Balogh József.

G.: Kiss (3), Siroki, ill. Kelemen, Somogyi. Jók: Kiss (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki. Ifi: 1-3.

Szemán János: - Gratulálok a fiúknak. Elindult valami. Ezt a győzelmet elfogadom szép szülinapi ajándéknak! A játékvezetőknek könnyű dolga volt, mert ma egy sportszerű csapat ellen játszottunk. A feladatukat jól oldották meg.

Pasiczki Csaba csapatvezető: - Gratulálok a lelkes hazaiaknak. Két ellentétes félidő. Az a csapat győzött, amelyik belötte a helyzeteit és jobban hitt a győzelemben.


Varbó – Mályinka 1-1 (0-0)

Varbó, 100 néző. V.: Zimmermann.

Varbó: Kiss - Zsíros, Juhász, Szőke, Szabó, Kovács (Parzignáth), Lubai (Rákos), Bari, Antal, Gulyás (Smida), Varga. Edző: Asszony Béla.

Mályinka: Kakuk T. - Pál Kutas, Szendrei, Pápai, Tomencsák (Busa), Kelemen, Szabó, Csoma, Kakuk K., Tátrai, Porkoláb (Metykó). Edző: Pál Kutas József.

G.: Varga, ill. Pál Kutas. Kiállítva: Rákos (85.) Jók: Kiss. ill. az egész csapat. Ifi: 4-4.

Kovács Szabolcs csapatvezető: - Igazságos döntetlen született, de azt is mondhatnám, hogy köszönjük a nem létező ajándékot a vendégeknek.

Pál Kutas József: - Helyzetkialakításban és mezőnyjátékban felülmúltuk a hazaiakat, de góllövés ellen be vagyunk oltva. Egy pontot ajándékoztunk Varbónak!

Szendrő szabadnapos volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!