Duschek, Somogyi és Kiss D. is Maci lesz

Miskolc - Három játékos szerződtetését jelentette be a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata.

Miskolc - Három játékos szerződtetését jelentette be a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata.

A szlovák Extraligába vágyó DVTK Jegesmedvék hokicsapatához a miskolci nevelésű Duschek Dávid kapus három év kitérő után, a Dunaújvárosi Acélbikáktól igazolt vissza. Ugyancsak visszatérőnek számít a csatár Somogyi Balázs, aki a MAC Budapestnél eltöltött két esztendő után érkezik a piros-fehérekhez. Mindketten válogatott kerettagok. Rajtuk kívül még egy újabb játékos jövetelét jelentették be a klubnál: Kiss Dániel, az Újpesti TE hátvédje, eddigi csapatkapitánya kötelezte el magát az Erste Ligában és a Visegrád Kupában is ezüstérmes, valamint a Magyar Kupában aranyos borsodi alakulathoz.

A piros-fehérek kerete pillanatnyilag így fest:

Maradtak: Adorján Attila (kapus), Láda Balázs (védő), Vojtkó Mátyás (védő), Galanisz Nikandrosz (csatár), Magosi Bálint (csatár), Vas János (csatár), Hajós Roland (csatár), Miskolczi Márk (csatár), Ritó László (csatár).

Érkezett: Duschek Dávid (kapus, Dunaújvárosi Acélbikák), Kiss Dániel (hátvéd, Újpesti TE), Vincze Péter (csatár, Fehérvár AV19), Somogyi Balázs (csatár, MAC Budapest).

Az is kiderült szerdán, hogy a távozók közül Pavuk Attilával egy klubban folytatja pályafutását Tóth Adrián, aki szintén a Ferencvárosi TC-hez írt alá.

ÉM-KT


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!