Videó: DVTK Jegesmedvék vs. Fehérvári Titánok 7-1

Miskolc – Pénteken este a DVTK Jegesmedvék gárdája a Fehérvári Titánok jégkorongcsapatát fogadta Miskolcon, a Népkerti Jégcsarnokban az Erste Liga negyeddöntőjének 2. mérkőzésén. Az összecsapásról élő videós közvetítésben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Miskolc – Pénteken este a DVTK Jegesmedvék gárdája a Fehérvári Titánok jégkorongcsapatát fogadta Miskolcon, a Népkerti Jégcsarnokban az Erste Liga negyeddöntőjének 2. mérkőzésén. Az összecsapásról élő videós közvetítésben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Jegyzőkönyv

DVTK Jegesmedvék – Fehérvári Titánok 7-1 (5-0, 1-0, 1-1)

Miskolc, 955 néző. V.: Varjú, Rencz (Soltész, Vincze)

DVTK Jegesmedvék: Adorján – Kiss-Rusk, Leppanen (1), Magosi (1), Miskolczi 1, Galanisz (1) – Láda B., Rantanen, Kulmala 1 (1), Sakaris 1 (2), Pavuk 2 (2) – Joe (1), Vojtkó (1), Hajós 1 (1), Tóth A. (1), Ritó 1 – Albert T., Bernáth, Köllő, Tóth G. – Kiss B. (kapus). Vezetőedző: Mikael Tisell.

Fehérvári Titánok: Kornakker – Vehmanen, Imre P., Schoenmakers, Ainsworth (1), Kiss P. (1) – Reiter, Takács, Részegh, Szita, Péter B. – Láday, Szaller, Vizi D., Mazzag, Hamvai – Antal A., Kocsis, Varga B. 1, Kiss Zs., Balogh B. – Gyenes (kapus). Edző: Kóger István.

Kiállítások: 20, ill. 14 perc.

Mikael Tisell: – Álomszerűen kezdtünk és tulajdonképpen húsz perc után véget ért a meccs. Nem voltunk azonban teljesen koncentráltak, sok kiállítást kaptunk, ezen mindenképpen javítanunk kell. Hétfőn új meccs jön és biztos vagyok benne, hogy a Fehérvár kemény ellenfelünk lesz.

Kóger István: – Számítottam rá, hogy a csütörtöki szoros mérkőzés után nagyon feszesen és keményen kezd a Miskolc. Így is történt, a Macik megmutatták, hogy milyen különbség van a két csapat között, de ez is csak egy meccs. Most kétszer leszünk otthon, ahol jobb játékkal szeretnénk bizonyítani, hogy többre vagyunk képesek.

A négy nyert mérkőzésig tartó párharc állása: 2-0 a DVTK Jegesmedvék javára.


A szabály

Átjátszás a más bajnokságokban szereplő csapatokból (idézet a kiírásból): „A rájátszásban egyetlen farmcsapat, a Fehérvári Titánok érintett. Esetükben az EBEL-csapatból korlátlanul pályára léphetnek az Erste Liga play-off mérkőzésein az U23-as, tehát az 1995. január 1. után született játékosok, a többiek közül pedig azok, akik a Ligába nevezésüket követően az alap- és középszakasz mérkőzéseinek legalább harminc százalékán játszottak.”

Négy, amely biztos

Február 22., csütörtök, 18.30: DVTK Jegesmedvék – Fehérvári Titánok 4-0

Február 23., péntek, 18.30: DVTK Jegesmedvék – Fehérvári Titánok 7-1

Február 26., hétfő, 18.30: Fehérvári Titánok – DVTK Jegesmedvék

Február 27., kedd, 18.30: Fehérvári Titánok – DVTK Jegesmedvék

(Amennyiben szükséges akkor március 1-én Miskolcon, valamint március 3-án Székesfehérvárott, továbbá március 5-én ismét Miskolcon is jégre lépnek a csapatok.)



[related-post post_id="3775811"]

[related-post post_id="3775339"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!