DVTK-Jegesmedvék: Az elnök elégedett a „kizsarolt” fiúkkal

Bécs, Miskolc - Az Erste Liga 17. fordulója péntek este Bécsben éri a piros-fehérek hokicsapatát.

Bécs, Miskolc - Az Erste Liga 17. fordulója péntek este Bécsben éri a piros-fehérek hokicsapatát.

A Vienna Capitals II – DVTK Jegesmedvék mérkőzést 18 óra 50 perckor kezdik. Az összecsapás esélyese az élen álló miskolci alakulat.

Embert próbáló

– Rendkívül jó érzéssel tölt el, ahogyan most állunk – kezdte Egri István, a helyi hoki első embere, hivatalos titulusa szerint pedig a csapatot működtető cég többségi tulajdonosának képviselője.

– Több sorozatban is az élen állunk, vagy éppen jól haladunk az él felé. A Magyar Kupában a hátralévő eredményeinktől függetlenül már bekerültünk a legjobb négy gárda közé, a Visegrád Kupában pedig már finalisták vagyunk. Mint ismeretes, kevés választott el minket attól, hogy a Kontinentális Kupában is döntőzzünk, végül, de nem utolsósorban a vesztett pontokat tekintve magasan vezetjük az Erste Ligát. Szóval sok vasat tartunk a tűzben, ennek következtében a csapat rendkívüli módon „kizsarolt”, a játékosok embert próbáló programot teljesítenek. Ezek a sorozatok nemcsak a játékról, hanem a rengeteg, sőt más szóval élve a gigászi munkáról szólnak. Már volt, van és lesz még olyan hetünk, amelyen ötször lépünk jégre. Fizikálisan kiválóak bírjuk a tempót, vagyis az alapjaink rendkívül erősek, a mentális fáradtság kipihenésére pedig szakvezetőnk, Mikael Tisell akkor ad időt, amikor csak tud.

Csak így tovább

A szezon előtt Egri István azt mondta, hogy akkor már elégedett lesz, ha a Kontinentális Kupában bejutnak a harmadik körbe, a Visegrád Kupában pedig az aranyéremért küzdhetnek.

Nagy ára van

– Mindkettőt teljesítették a fiúk, szárnyalásuk pedig a Magyar Kupában és az Erste Ligában is tetten érhető – folytatta a klubvezető.

– Ennek azonban nagy ára van: a sportolók a jégkorongon kívül gyakorlatilag semmivel nem foglalkoznak. Még messze van a szezon vége, de már most látszik, hogy a menedzsment, a szakmai stáb és a keret valamennyi tagja apait-anyait belead a sikerekbe, a közönség előtt pedig le a kalappal, a gárda és a publikum megint egymásra talált. Azon dolgozunk, hogy tovább fejlődjünk, mert a célunk nem is lehet más, mint napról napra a létező legjobb produkció előadása. Személy szerint abban bízom, hogy egészen tavaszig bírni fogjuk a rohamot, elkerülnek minket az eltiltások, a sérülések, a betegségek. Amennyiben így alakul, újra lesz okunk mosolyogni, ünnepelni.

- ÉM-KT -


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!