Egri Gergely lett az MJSZ sportigazgatója

Miskolc - Vagy új ember érkezik a szakember posztjára, vagy átalakul a struktúra a DVTK Jegesmedvéknél.

Miskolc - Vagy új ember érkezik a szakember posztjára, vagy átalakul a struktúra a DVTK Jegesmedvéknél.

A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége csütörtökön Egri Gergelyt, a DVTK Jegesmedvék csapatvezető-menedzserét nevezte ki a szövetség sportigazgatójának. A szervezet – még aznap este – az alábbi közleményt adta ki: „Az MJSZ által 2016. június 15-ével meghirdetett nyilvános pályázatára határidőig három pályázat érkezett be. A szakmai előértékelést követően két pályázó elnökségi meghallgatására került ma sor. A szövetségi sportigazgatói munkakörre pályázók meghallgatását követően Szélig Viktor visszalépett. Ezt követően az elnökség Egri Gergely sport­igazgatói megbízásáról döntött. A főbb tartalmi elemek elfogadása után az elnökség felhatalmazta a főtitkárt és az elnököt, hogy a munkaszerződés részleteiről Egri Gergellyel megállapodjon.”

Inspiráló az új munka

A borsodi szakembert pénteken elértük, de egyelőre szűkszavúan fogalmazott:

– Örülök ennek a lehetőségnek, megbízatásnak, amely rendkívül inspiráló számomra. Remélem, meg tudok felelni az elvárásoknak – nyilatkozta lapunknak Egri Gergely.

Miután a klubnál eddig betöltött funkciója és a szövetségi titulus összeférhetetlen, így biztos, hogy Egri Gergely nem folytatja, folytathatja munkáját a népkertieknél. A DVTK Jegesmedvéknél ezért vagy egy új személyt neveznek ki abba a pozícióba, amelyben Egri Gergely volt, vagy a klubnál lévő vezetők között osztják meg a munkát, és így más lesz a struktúra, mint eddig.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!