Videó a Jegesmedvék vs. MAC döntő második mérkőzéséről

Miskolc – A DVTK Jegesmedvék együttese vasárnap 17 órától a MAC Budapest gárdáját fogadta a Népkertben a jégkorong Mol Liga döntőjének második meccsén. Nézze meg Ön is a mérkőzés felvételét.

Miskolc – A DVTK Jegesmedvék együttese vasárnap 17 órától a MAC Budapest gárdáját fogadta a Népkertben a jégkorong Mol Liga döntőjének második meccsén. Nézze meg Ön is a mérkőzés felvételét.


Jegyzőkönyv

DVTK Jegesmedvék – MAC Budapest

5-4 (0-2, 1-1, 3-1, 1-0) – hosszabbítás után

Miskolc, 1900 néző. V.: Halassy, Kincses (Nagy A., Soós D.).


DVTK Jegesmedvék: Gyenes – Sagert 1 (1), Dudas (2), Galanisz, Pavuk, Booras 1 – Clarke, Smith, Dansereau (1), Somogyi 2, Cseter 1 (1) – Gőz, Vojtkó, Hajós, Tóth A., Miskolczi – Ritó, Láda B., Popovics, Fekti. Vezetőedző: Jason Morgan.

MAC Budapest: Bálizs – Tokaji, Olson, McDonald 1 (1), Saarenpaa (1), Hayes 1 – Quinn, Stipsicz, Nagy K. 1, Németh A. (1), Terbócs (1) – Mestyán 1, Nagy P., Roczanov, Tóth R., Szappanos – Egyed, Silló, Schmál (1). Vezetőedző: Majoross Gergely.

Kiállítások: 12, ill. 8 perc.


Jason Morgan: – Szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen fantasztikus mérkőzésből győztesen kerültünk ki. Keményen küzdöttünk, hogy visszajöjjünk a találkozóba és ez sikerült is nekünk. Somogyi a végén fantasztikus volt, így a jó oldalát kaptuk ennek a meccsnek. Mindenkit csak dicsérni tudok.

Majoross Gergely: – Nehéz ilyenkor okosat mondani és szintén nehéz higgadtnak maradni. Mindent megtettünk a sikerért, elképesztő teljesítményt nyújtottunk, óriásit küzdöttünk, de a sors ezt adta nekünk. Várjuk, hogy megnyerjük a soron következő harmadik meccset és tovább fejlődjünk.


Az egyik fél négy győzelméig tartó párharc állása: 2-0 a DVTK Jegesmedvék javára.


A további program

  • Március 16., szerda 19.00: MAC Budapest – DVTK Jegesmedvék
  • Március 17., csütörtök, 18.00: MAC Budapest – DVTK Jegesmedvék
  • Március 19., szombat, 20.30: DVTK Jegesmedvék – MAC Budapest (ha kell)
  • Március 21., hétfő, 18.00: MAC Budapest – DVTK Jegesmedvék (ha kell)
  • Március 23., szerda, 18.00: DVTK Jegesmedvék – MAC Budapest (ha kell)


  • Íme az első mérkőzés (Jegesmedvék – MAC 4-1) teljes felvétele:


    Miskolc - A DVTK Jegesmedvék sikerét hozta a jégkorong Mol Liga döntőjének első, szombati felvonása. A Macik az alapszakaszban aratott hat sikerük után hetedszer is megverték a MAC Budapest csapatát.


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!